JAMIE.
loading...
logo-bruidsfotografie-v2

Online workshop bruidsfotografie

Ben jij (beginnend) fotograaf? Wil jij graag alle ins en outs leren over bruidsfotografie? Of met een frisse start vol nieuwe ideeën en inspiratie beginnen aan het trouwseizoen? In deze Instagram workshop slaan collega bruidsfotograaf Esther van Geenen en ik de handen in een, en delen wij onze kennis die wij de afgelopen jaren hebben opgedaan.

 Zo leren wij je o.a. onze workflow van het eerste contact met het bruidspaar tot het afleveren van het trouwalbum, hoe je creatief kunt fotograferen op een bruiloft, hoe je een bruidspaar zichzelf laat zijn en hoe je ze op een ongedwongen manier kunt aansturen. Ook houden wij een live Q&A na de workshop waarbij je ons het hemd van het lijf kunt vragen en is er de mogelijkheid om desktop Lightroom presets speciaal gemaakt voor deze workshop aan te schaffen. De workshop content blijft een maand lang beschikbaar voor alle deelnemers zodat zij alles geheel in eigen tempo kunnen volgen.

We kunnen nu al niet wachten om met jullie aan de slag te gaan!

almeerdan-130

130+ 

fotografen gingen je voor en hebben deze workshop gevolgd

2+ uur 

aan videocontent verdeeld over 8 modules

8,0

is het gemiddelde cijfer wat wij kregen van de oud deelnemers

Deze online workshop is zeker iets voor jou als…

Beginnend bruidsfotograaf

Jij wil beginnen met bruidsfotografie of een beginnende bruidsfotograaf bent en dolgraag graag alle ins en outs wilt leren over bruidsfotografie. Zodat jij jouw eerste bruiloften gaat boeken, met een zelfverzekerd gevoel en helemaal voorbereid naar bruiloften gaat om deze vervolgens te helemaal ‘rocken’.

* Het is dus belangrijk dat jij wel al weet hoe je met je camera om moet gaan.

Duurzame elopement in Nederland Avontuurlijk trouwen

Bruidsfotograaf

Jij een bruidsfotograaf bent die al paar bruiloften heeft gefotografeerd maar graag met een frisse start vol nieuwe ideeën, tips en inspiratie wilt beginnen aan het trouwseizoen. Die nieuwsgierig is en graag eens mee wil kijken in de keuken van twee andere bruidsfotografes. Want je kunt immers nooit genoeg leren.

“There is so much more that goes into creating an image than just cameras and settings”

polariod

Maar wie zijn Esther & Jamie?

Wij zijn Esther van Geenen en Jamie de Leeuw. Beide dol op zonsondergangen, wijntjes, reizen, dansjes doen op festival en last but not least het vastleggen van de liefde en alle mooie intieme momenten in het leven.

Jamie fotografeert met heel veel liefde en enthousiasme de avontuurlijke maar toch wel romantische, ietwat eigenzinnige en tikkeltje ‘rebelse’ bruiloften, love stories, gezinnen en vrouwelijke ondernemers.

En Esther fotografeert met heel veel liefde en enthousiasme warme, pure en romantische bruiloften, lovestories en gezinnen.

PROGRAMMA ONLINE WORKSHOP

DAG 1
Branding & marketing

Hoe zorg je ervoor dat jij de jouw ideale klant aantrekt? Je eerste bruiloft boekt of voor meer bruiloften wordt geboekt. Wij delen tips & tricks die ons enorm hebben geholpen.

DAG 2
Workflow: (voor) de bruiloft

Een goede voorbereiding is het halve werk. Vanaf het moment dat de klant jou mailt tot en met de bruiloft. Wij nemen jou mee in onze workflow.

DAG 3
Verschillende lichtomstandigheden

Tijdens een bruiloft heb je te maken met verschillende lichtomstandigheden. Je bent immers vaak vanaf het aankleed moment tot het feest op een bruiloft aanwezig. Hoe ga je hier mee om? Wij geven hierover handige tips. Ook vertellen wij iets over flitstechnieken.

DAG 4
Hoe je een bruidspaar zichzelf laat zijn

De meest gestelde vraag wij krijgen is toch wel hoe je een bruidspaar zichzelf laat zijn tijdens het fotoshoot moment. Tijdens deze module leren wij jou hoe jij jouw bruidspaar op een manier kunt aansturen zodat je ongedwongen foto’s maakt. Bonus video: Meekijken tijdens een fotoshoot met het bruidspaar

DAG 5
Creatief fotograferen

Hoe kun je nou een extra ‘wauw-effect’ geven aan je foto’s? In deze module leren wij jou een aantal technieken waarmee jij meteen aan de slag kunt om creatievere foto’s te maken.

DAG 6
Selectie & bewerking bruiloft

Hoe selecteer je de beelden van een bruiloft? En hoe ga je deze vervolgens bewerken? In deze module geven wij jou kijkje achter de schermen.

DAG 7
Workflow: Het afleveren van een bruiloft & het trouwalbum

Het afleveren van de foto’s van een bruiloft, hoe pak je dit aan? En hoe zet je een goed album in elkaar, met welke software doe je dit?

DAG 8
Business tools

Wij delen onze favoriete business tools. Deze tools zijn stuk voor stuk mega handig en ook nog eens echte ‘timesavers’!

BONUS:

❊ Vragenlijst kennismakingsgesprek
❊ Vragenlijst bruidspaar ter voorbereiding bruiloft 
❊ Wedding checklist
❊ Mogelijkheid om speciaal voor deze workshop gemaakte desktop Lightroom presets aan te schaffen (alleen voor deelnemers)

❊ Live Q&A via Instagram
❊ Bonus video: Meekijken tijdens een fotoshoot met het bruidspaar
❊ En nog veel meer toffe downloads

Lieve woorden..

“Afgelopen week de workshop bruidsfotografie afgerond en wat hebben we veel geleerd. In het begin erg getwijfeld, want ja door Corona is alles digitaal. Is dat wel leuk? Leer je dan wel iets? Maar och wat hebben deze twee meiden dit super aangepakt. Elke dag een korte video met lekker veel doe opdrachtjes. Kon je een dag niet? Geen probleem, je kunt alles terug kijken. Meiden, super bedankt voor deze toffe en zeer leerzame workshop! Ik ga weer vol vertrouwen en nieuwe ideeën dit trouwseizoen in” ~ Emma Susan fotografie

“Echt nuttige info waardoor ik echt weer verder kan met ontwikkelen in bruidsfotografie. Handige tips, downloads en ook veel te horen gekregen over de workflow en hoe deze 2 fotografen het allemaal doen achter de schermen. Erg leerzaam en leuk om te volgen.” ~ Vdb fotografie

“Wauw! Esther & Jamie, wat een onwijs goede aftrap hebben jullie vandaag gegeven met de workshop! Ik heb jullie eerste video bekeken van dag 1, en wat geeft het me al zoveel kracht om aan de slag te gaan met mijn eigen bedrijf! Vooral de krachtige woorden: Er is geen goed of slecht. Durf juist fouten te maken. Dit is zéker een van mijn grootste angsten. Maar door jullie durf ik de sprong te gaan maken! Ik ga ervoor! ” ~ Manon Meijer fotografie

Dus wil jij…

❊ Zelfverzekerd en goed voorbereid een bruiloft fotograferen?
❊ Weten hoe je omgaat met verschillende lichtomstandigheden tijdens een bruiloft?
❊ Weten hoe je jouw bruidsparen zichzelf laat zijn en moet aansturen?
❊ Creatiever fotograferen?
❊ Jouw workflow verbeteren?
❊ Eens een kijkje nemen in de keuken van twee andere bruidsfotografes?

Dan is deze online workshop zeker iets voor jou! Mocht je nog een vraag hebben schroom dan niet om ons een bericht te sturen.

Start op 15 november

De workshop gaat van start op 15 november 2021. Vanaf 15 november staan alle 8 modules meteen online bij IGTV, zodat jij niet hoeft te wachten en meteen aan de slag kan. De content blijft 2 maanden lang beschikbaar zodat je alles geheel in eigen tempo kunt volgen.

De online workshop is

❊ Twee maanden lang beschikbaar via het Instagram account
Helemaal te volgen op je eigen tempo
2 uur + aan video content. Verdeeld over 8 leerzame modules

❊ Inclusief een kijkje achter de schermen bij een bruidsfotoshoot
❊ Inclusief opdrachten én downloads

❊ Inclusief de mogelijkheid om speciaal voor deze workshop gemaakte desktop Lightroom presets aan te schaffen (alleen voor deelnemers)
❊ Inclusief een live Q&A waarbij je ons na de workshop het hemd van het lijf kunt vragen

Investering

De investering voor de online workshop is nu €215,- excl. BTW (€260.15 incl. btw)

almeerdan-130

“Investeren in jezelf én in je bedrijf is belangrijk en betaalt zich terug in groei”

Yes, ik wil mij aanmelden!

Meld je aan voor de online workshop. Dit doe je door op de “Yes, ik wil mij aanmelden” button te klikken. Zodra je hier alles hebt ingevuld en hebt betaald, stuur je een volgverzoek naar het Instagram account @workshopbruidsfotografie