Hi, I’m Jamie

Ik fotografeer met heel veel liefde en enthousiasme de avontuurlijke maar toch wel romantische, ietwat eigenzinnige en tikkeltje 'rebelse' bruiloften, love stories en gezinnen.

Ik ben dol op lol maken, lachen en lekker ‘gek’ doen. Af en toe een beetje klunzig. Gevoelsmens. Brabander in hart en nieren. Doe graag een dansje op een gezellig feestje, en ga graag op pad om nieuwe plekken te ontdekken op de wereld. Kan enorm genieten van zonsondergangen, en de kleine dingen in het leven.

Speciaal bier, rode wijn en een kaas plankje. Laatste combi kun je mij ‘s nachts voor wakker maken. Maar mag je ook wel naar kantoor komen brengen hoor. Hint, hint. Dol op familie, mijn vriend en vrienden. Maar natuurlijk ook op Izzy & Jax, de hondjes van mijn ouders. Maar eigenlijk dol op alle dieren. Ik vind het heerlijk om in vintage winkels rond te snuffelen, en de pareltjes mee naar huis te nemen. Officieel afgestudeerd en gewerkt als webdesigner, maar mijn hart ligt toch echt bij fotografie.

Mijn liefde

Mijn doel is

Marrakech

Paris

stories

South-africa, Indonesia, morocco, finland, poland, hungary, spain, portugal, scotland, england, italy, austria, germany, belgium, denmark. France. Greece. Czech Republic.

I would love to travel with you, so i can capture your love story anywhere on the world.

LET'S GO

ON An

I Actually Have a Degree

Guilty pleasures

in web development

iF I COULD HAVE A SUPERPOWER IT WOULD BE

Nothing makes me happier than

to heal people & animals

Sunsets & exploring new places

DREAM COUNTRies TO PHOTOGRAPH A WEDDING

I Started This Business

at the age of 18

(maar ik reis dolgraag mee naar ieder land ter

wereld om jullie liefde vast te leggen)

I collect

Old analog cameras

1. Zuster, kapster of prinses? Nee ik wilde vroeger paleontoloog worden. En dan het allerliefstedino botten opgraven. Jurassic park was/is mijn #1 favo film en ik ken nog steeds veel dinosauriërs bij naam.

2. Jup, ik ben een van die 'cheesy' mensen die van iedere bestemming waar ze komt een magneetje meeneemt en een ansichtkaart opstuurt. Dit magneetje geef ik altijd cadeau aan mijn moeder, en de ansichtkaart stuur ik op naar mijn oma. Inmiddels hangen er al heel wat bestemmingen op het prikbord en bewaart oma alle kaarten in een map.

3. Als enige echte emo 'huilbaby' zal je mij waarschijnlijk weleens eventjes zien wegduiken achter mijn camera, om een traantje weg te pinken. Vooral tijdens de geloftes. Ik vind het altijd zo mooi als bruidsparen hun liefde voor elkaar hardop uitspreken.

4. Spaart analoge camera's en videocamera's. Stiekem zagen de camera modellen er van vroeger gewoon veel leuker uit. Hetzelfde als vintage auto's, geef nou toe, vroeger zag het straatbeeld daardoor een stuk gezelliger uit? Misschien ben ik gewoon in de verkeerde tijd geboren.

5. Zet het liefst al begin november de kerstboom, en laat die ook het liefst het hele jaar staan. Sorry not sorry haha. Dol op de fijne, gezellige en warme sfeer die er altijd rond Kerst hangt.

6. Draagt het liefst glittersokken of sokken met een leuk kleurtje/printje. Iets met put a little sparkle in your life haha.

Your love story

begins here

PICK ME! PICK ME!

Featured on

Part 1 /

Part 1 /

Part 1 /

Part 2 /

Part 1 /