Hi, I’m Jamie

Ik fotografeer met heel veel liefde en enthousiasme de avontuurlijke maar toch wel romantische, ietwat eigenzinnige en tikkeltje 'rebelse' bruiloften, love stories en gezinnen.

Je zou het misschien niet zeggen na het zien van deze foto’s, maar ik ben dol op lol maken, lachen en lekker ‘gek’ doen. Af en toe een beetje klunzig. Gevoelsmens. Brabander in hart en nieren. Doe graag een dansje op een gezellig feestje, en ga graag op pad om nieuwe plekken te ontdekken op de wereld. Kan enorm genieten van zonsondergangen, en de kleine dingen in het leven.

Speciaal biertjes, rode wijn en een kaas plankje. Laatste combi kun je mij ‘s nachts voor wakker maken. Maar mag je ook wel naar kantoor komen brengen hoor. Hint, hint. Dol op Izzy, het hondje van mijn ouders. Maar eigenlijk dol op alle dieren. Ik vind het heerlijk om in vintage winkels rond te snuffelen, en de pareltjes mee naar huis te nemen. Officieel afgestudeerd en gewerkt als webdesigner, maar mijn hart ligt toch echt bij fotografie.

Mijn doel is

Marrakech

stories

LET'S GO

ON An

Guilty pleasures

I Actually Have a Degree

Red wine, beer & lots of cheese

in web development

iF I COULD HAVE A SUPERPOWER IT WOULD BE

Nothing makes me happier than

to heal people & animals

Sunsets & exploring new places

I Started This Business

DREAM COUNTRies TO PHOTOGRAPH A WEDDING

at the age of 18

(maar ik reis dolgraag mee naar ieder land ter

wereld om jullie liefde vast te leggen)

I collect

Old analog cameras

1. Zuster, kapster of prinses? Nee ik wilde vroeger paleontoloog worden. En dan het allerliefste dino botten opgraven. Jurassic park was is mijn #1 favo film en ik ken nog steeds veel dino's bij naam.

2. Ik ben echt dol op oldtimers. Maar dan vooral een VW bus of een Ford mustang. Die zijn echt zo ontzettend leuk en mooi. In 2016 heb ik een mini road trip door Duitsland gemaakt met een Volkswagen T3. Wat geeft dat een heerlijk gevoel van vrijheid.

3. Ik ben echt dol op hoeden, petjes en mutsen. Ik draag ze dan ook maar al te graag. Natuurlijk niet tijdens het fotograferen, want dan is een hoed een beetje onhandig ;)

4. Ik spaar analoge camera's en video camera's. Stiekem zagen de camera modellen er van vroeger gewoon veel leuker uit. Hetzelfde als vintage auto's, geef nou toe, vroeger zag het straatbeeld daardoor een stuk gezelliger uit? Misschien ben ik gewoon in de verkeerde tijd geboren.

Your love story

begins here

PICK ME! PICK ME!

Featured on

Part 1 /

Part 1 /

Part 2 /