JAMIE.
loading...

LOVERS

Human connection is such a beautiful thing

Celebrating & telling timeless stories of love

Vier jullie liefde, jullie verloving, jullie nieuwe huis, jullie jubileum. Of gewoon omdat het kan. Het gaat erom dat jullie even een moment stil staan. Een beseffen waar in jullie leven, jullie je nu bevinden. Dit leg ik met heel veel plezier op een liefdevolle manier vast. Zo creëer je herinneringen waar jullie later met veel plezier naar terug zullen kijken. En met trots zullen zeggen “dat zijn wij”.

lovers-rondje

Hoe ga ik te werk?

Om de fotoshoot datum te bevestigen ontvang je een eerste betaling van €25. Eerste betaling voldaan? Dan staat de datum definitief voor jullie gereserveerd.

Om elkaar beter te leren kennen lopen we eerst samen een stukje naar de locatie of drinken we samen een kopje thee of koffie. Zodat we daarna in een ontspannen sfeer foto’s kunnen maken. Het is dan ook mijn doel op jullie op mijn gemak te laten voelen voor mijn camera.

Tijdens de fotoshoot zal alles vanzelf gaan. Ik zal jullie vragen om met elkaar bezig te zijn lekker gek doen, lachen en vooral genieten.

Investering

€279,-

• 2 personen
• 1 – 1,5 uur
• Bij jou thuis of op locatie
• 25 bewerkte foto’s in hoge resolutie

Na de fotoshoot maak ik een ruime selectie van met beste en mooiste foto’s. De online galerij met deze foto’s ontvang je binnen twee weken na de fotoshoot. Nadat je alle foto’s hebt bekeken, kun je de gewenste foto’s makkelijk selecteren in de online galerij . Zodra ik de selectie heb ontvangen, bewerk ik de foto’s binnen 3 weken. Deze foto’s ontvang je digitaal in de online galerij. Extra foto’s of een verrassings-mini album bij bestellen is altijd mogelijk.

jamiedeleeuw-kartel

De bovenstaande prijs is inclusief BTW en exclusief reiskosten (€0,40 per km vanaf postcode 5665 GC). De bewerkte foto’s worden digitaal geleverd via een online galerij.

In het weekend reken een toeslag van €50,- (dit geldt voor vrijdagavond, zaterdag en zondag)

Bij het boeken van een fotoshoot ga je automatisch akkoord met het gebruiken van de foto’s op social media, website en andere promotie doeleinde van Jamie de Leeuw Fotografie, tenzij vooraf anders is afgesproken.

Zodra je een fotoshoot bij mij boekt ga je akkoord met mijn algemene voorwaarden.

Love stories

takje-jamiedeleeuw
Snuggles.
Binnenkort meer // soon more
See more
SAND DUNES.
Binnenkort meer // coming soon…
See more
WILD ONES.
Een fotoshoot met een te gek koppel op een motor stond echt al heel erg lang boven aan mijn lijstje. Het liefst op een afgelegen weg tijdens zonsondergang met een heerlijke vintage vibe. Net alsof je helemaal alleen op de wereld bent en samen een road trip maakt over de route 66 in Amerika. Toen ...
See more
First sun rays.
Het is altijd zo’n eer als je een collega fotograaf mag vastleggen. Zo mocht ik Anne en haar vriend Jan vastleggen tijdens een mega mooie zonnige avond. Het licht was perfect, en de liefde straalt gewoon echt van dit knappe stel af. Het was echt een feestje om hun liefde te mogen fotograferen!
See more
AMOR EN BARCELONA.
In Barcelona fotografeerde ik Serena en Michel. Wat een ontzettend lief en leuk stel! En wat een eer dat ik hen mocht fotograferen. Serena is namelijk echt een mega goede bruidsfotografe in Spanje en Italië.
See more
SUNSET KISSES.
Niets is mooier om tijdens een warme zomeravond tijdens zonsondergang foto’s te maken. Ik fotografeerde dit lieve en knappe stel op een van mijn favoriete locaties: de heide.
See more
#IEDEREENMAGZOENEN
Wat vond ik het een eer toen #iedereenmagzoenen mij benaderde of ik twee koppels op een liefdevolle manier wilde fotograferen en filmen. De initiatiefgroep #iedereenmagzoenen stelt: “De liefde is van ons allemaal. Iedereen zou zich veilig en vrij moeten voelen om deze te uiten. Wij worden wat ongeduldig. Daarom willen wij in onze regio Noordoost ...
See more
ROOFTOP SESSION.
Wat bofte we met het weer zeg. Het was echt een heerlijke warme en zonnige dag. Ik mocht dit te gekke stel fotograferen op een dak, eens een keer een ander aanzicht van Strijp-S ;). Wat heb ik genoten van deze twee knapperds Sabine en Bjarne. Veel gelachen, gek gedaan en wat poseerde ze goed! ...
See more
LOST IN COPENHAGEN.
In Kopenhagen fotografeerde ik Kirstine en Adrian. Ze kwamen vanuit Malmö in Zweden met de trein naar Kopenhagen. Kirstine is een Deens en Andrian is Zweeds, samen zijn ze gaan samen wonen in Zweden. Wat een lief, leuk en spontaan koppel en wauw wat is Kopenhagen prachtig! Samen dwaalde we door een prachtig museum, met ...
See more