Ben jij klaar om...

Ik zou willen dat dit e-book een aantal jaar geleden bestond. Dat zou mij namelijk enorm veel tijd (en geld) hebben bespaard. Ik wist namelijk niet waar ik moest zoeken of รผberhaupt dat er programma's en tools op de markt waren die het runnen van mijn bedrijf makkelijker maakte. Want fotografie is zรณveel meer dan alleen maar foto's selecteren, bewerken en al die mooie foto's verzenden. We mogen de rest van de taken ook niet vergeten. Ik deel 22 waardevolle tools die ik zelf ook met heel veel plezier gebruik. Sommige zijn gratis en sommige betaald, maar een ding is zeker ik kan niet meer zonder.

Download e-book

Herken jij dit?

Loop je tegen bepaalde dingen aan in je bedrijf. Waarvan je denkt:

๐๐ข๐ญ ๐ฆ๐จ๐ž๐ญ ๐ญ๐จ๐œ๐ก ๐จ๐ฉ ๐ž๐ž๐ง ๐ฆ๐š๐ค๐ค๐ž๐ฅ๐ข๐ฃ๐ค๐ž๐ซ๐ž ๐ฆ๐š๐ง๐ข๐ž๐ซ ๐ค๐ฎ๐ง๐ง๐ž๐ง?


Je gaat zoeken naar de juiste tools, maar raakt verdwaald in de jungle van oneindige opties. Of je hebt simpel weg geen idee dat tools bestaan die jouw workflow versnellen en het runnen van je fotografie bedrijf makkelijker maakt. En denkt pff laat maar...


Herkenbaar?

๐Ÿ’ฅ Dan heb ik wat voor jou!

โ†’ Je bent al goed op weg met je bedrijf, maar bent klaar om jouw bedrijf naar een hoger level te tillen. Je weet alleen niet hoe.

โ†’ Je raakt verdwaald in de jungle van oneindige opties. Of je hebt simpel weg geen idee dat tools bestaan die jouw workflow versnellen en het runnen van je fotografie bedrijf makkelijker maakt.

โ†’ Je wil je weer meer vrije tijd hebben voor je passie fotograferen, in plaats van alle randzaken er omheen.

โ†’ Je verstuurt offertes en facturen nog via excel en word. Waar je geen overzicht hebt, en klanten handmatig herinneringsmails moet versturen.

โ†’ Je selecteert nog steeds je foto's in Lightroom of je verstuurt nog pdf's of jpg's met het album ontwerpen naar je klanten.

  • โ†’ 28 tools voor structuur, selecteren/bewerken, back-uppen, albums, je website, social media, verkopen en extra's
  • โ†’ Optimaliseer je workflow, verhoog je productiviteit en versterk je professionele uitstraling met deze tools
  • โ†’ Tools die er voor zorgen dat je weer meer tijd hebt om te focussen op je passie
  • โ†’ Waardevolle tools voor fotografen (en ook voor videografen), waar ik zelf jaren naar heb gezocht
  • โ†’ Bonus: e-book bevat interessante kortingscodes voor verschillende tools
  • โ†’ Nu tijdelijk voor maar โ‚ฌ8,99

Ik heb zelf jaren lang gezocht naar de juiste en fijnste tools die mij konden helpen met het versimpelen, versnellen en meer structuur aanbrengen in mijn bedrijf. En dit zijn mijn favoriete tools.

Al deze tools heb ik voor jou in een overzicht gezet, zodat jij dat niet meer alles hoeft te gaan uit zoeken ๐Ÿ˜‰. Handig hรฉ?

yasss, doe mij dit!

Download

Download

Download

Download

Download

Download

Download

Download

Download

Download

Download

Download

Download

Download

Download

Download

e-book: business tools

Slimme tools voor fotografen

22 waardevolle tools die ik gebruik in mijn bedrijf voor structuur, selecteren/bewerken, back-uppen, albums, je website, social media en verkopen.

Download e-book