JAMIE.
loading...

Elopement: Avontuurlijk trouwen met z’n tweetjes »

19 March 2019

Elopement?

Je hebt misschien wel eens de term elopement voorbij zien komen. Dit is een trend op het gebied van trouwen dat je vooral ziet in het buitenland zoals Amerika. – Hopelijk gaat deze trend ook wat meer doorbreken in Nederland – Maar wat betekend het nu precies? Vroeger werd dit vooral gebruikt voor stellen die er met z’n tweetjes vandoor gingen om stiekem te trouwen omdat hun families het misschien niet wilde dat ze trouwde of een andere gebeurtenis waardoor het ze niet kon.

Elopement van nu

Tegenwoordig is eloping véél romantischer. Je kan dit namelijk op verschillende manieren doen: Trouwen met z’n tweetjes ergens boven op een bergtop, strand of een prachtig bos of trouwen in je favoriete stad met alleen twee getuigen. Het kan niet gek genoeg. Je kan er ook voor kiezen om jullie familie en beste vrienden mee te nemen. Een Elopement is wat knusser en minder groot dan een bruiloft. Je geeft elkaar het ja-woord in een intiemere/avontuurlijkere setting zonder teveel poespas. Eloping is dus perfect voor stellen die geen zin hebben in een grote bruiloft, en die daarvoor het geld of de tijd niet voor hebben. Je hoeft met niemand rekening te houden en kan de ceremonie precies invullen zoals dat jullie dat willen. Dat klinkt heerlijk toch?

"Elk voordeel heb zijn nadeel"

Een nadeel van eloping kan zijn dat niet in alle landen je echt voor de wet kan trouwen. In de meeste gevallen zijn elopements dus niet geldig en zul je alsnog je ja-woord moeten geven voor de gemeente. Vergeet vooraf dus niet te checken of op jullie bestemming een elopement officieel wordt verklaard.

Let's elope!

Zijn jullie helemaal om na het lezen van dit artikel en denken jullie dit is echt iets voor ons? Check dan even deze handige Elopement checklist. Als jullie nog een fotograaf zoeken dan houd ik mij zeker aanbevolen. Jullie mogen altijd vrijblijvend contact met mij opnemen.

Nog op zoek naar een enthousiaste bruidsfotograaf?

Jullie bruiloft, een belangrijk moment in jullie leven. Ik leg deze dag met liefde voor jullie op een dierbare manier vast. Zodat jullie er later nog met heel veel plezier naar terug kunnen kijken.

Liefde tussen twee mensen is ontzettend mooi en puur. De echte en kleine momentjes op jullie trouwdag – de ene liefdevolle blik, die ene glimlach, de tranen van geluk – dat zijn de momentjes die ik wil vastleggen. Geen geposeerde of stijve foto’s. Jullie verhaal, jullie karakter wat jullie zo speciaal en bijzonder maakt wil ik doorvertalen in mijn foto’s.

jamie-de-leeuw-photography-NM-223
jamie-de-leeuw-photography-NM-265

Let’s connect

Recent posts
4 tips om foto’s veilig te back-uppen »
Je hebt de foto's van je bruiloft of fotoshoot ontvangen. Maar doe jij genoeg om deze dierbare foto’s veilig te stellen?
Tips van mij als trouwfotograaf voor bruidsparen »
Hoe je van je grote dag kan genieten en tegelijk mooie foto's hebt...

    Leave a comment