JAMIE.
loading...

FOTOSHOOT

Wil je een keer professionele foto’s van jezelf laten maken? Heb je foto’s nodig voor je Social Media kanaal? Wil je graag test foto’s voor je portfolio? Wil je de liefde tussen jou en je lover laten vastleggen? Wil je, je verloving laten fotograferen? Ga je binnenkort trouwen? Of heb je een ander gaaf idee? Dan ga ik graag met jou/jullie op pad.

Kies een locatie die bij je past, blijf vooral lekker dichtbij jezelf. Twijfel je over de locatie of geen idee wat je moet aantrekken. Laat dat dan even weten, ik denk graag met jullie mee.

Ben vooral lekker jezelf en kies iets wat bij jou past. Want zo leg ik jullie het liefste vast puur en zonder te veel poes pas. Wedden dat het resultaat super mooi wordt?

Een fotoshoot bij mij duurt ongeveer een 1,5 uur tot 2,5 uur waarbij je achteraf jullie foto’s digitaal in hoge resolutie toegestuurd krijgt door middel van WeTransfer.

Laura Rogier kitten kitty baby cat

KOSTEN: €220 *

LITTLE FAMILY

4 personen
Duur: 1 – 2 uur
Bij jou thuis of op locatie
Min. 40 bewerkte foto’s
Aangeleverd in hoge resolutie
Bewerkt in kleur of/en zwart-wit
Online galerij

KOSTEN: €179 *

COUPLES

2 personen
Duur: 1 – 1,5 uur
Bij jou thuis of op locatie
Min. 35 bewerkte foto’s
Aangeleverd in hoge resolutie
Bewerkt in kleur of/én zwart-wit
Online galerij

KOSTEN: €175 *

PORTRAIT

1 persoon
Duur: 1 – 1,5 uur
Bij jou thuis of op locatie
Min. 25 bewerkte foto’s
Aangeleverd in hoge resolutie
Bewerkt in kleur of/én zwart-wit
Online galerij

VANAF: €200

BEDRIJVEN

Voor bedrijven, eenmanszaken en zzp’ers maak ik een offerte op maat. Dit omdat ieder bedrijf andere wensen heeft. Ik brainstorm dan ook graag mee over de fotoreportage zodat we samen tot een tof resultaat komen.

VANAF: €550

VIDEO

Wil je een bijzonder moment vastleggen? Een toffe bedrijfsvideo? Een mini video van je kindje? Of een romantisch filmpje van jou en je lover? Ik help je graag!

OP AANVRAAG

DESTINATION

Wil je toffe foto’s/video van jouw product in een karakteristieke stad? Sfeervolle foto’s/video van jou en je lover in de bergen? Of wil je mij graag inhuren in het buitenland voor jouw merk als fotografe? Dat kan! Ik brainstorm dan ook graag mee om samen tot een gewenst resultaat te komen.

 

TRAVEL DATES
November 2018 | Ardennes, Belgium
December 2018 | Copenhagen, Denmark
February 2019 | Scotland
May 25 – 27 2019 | Barcelona, Spain

travel

* De prijzen zijn inclusief BTW en exclusief reiskosten (€0,35 per km vanaf Geldrop, Noord-Brabant). De bewerkte foto’s worden digitaal geleverd via een online gallerij. Let op: Bedrijven dienen altijd een offerte op maat aan te vragen.

Het is altijd mogelijk om extra foto’s bij te kopen.

Zodra je een fotoshoot bij mij inplant ga je akkoord met mijn algemene voorwaarden.

 • 1.
  Hoe gaat een fotoshoot in zijn werk?
  • Je hebt vast al een idee hoe je, je foto's wilt hebben. Bij dat idee wil ik uiteraard mee denken over een toffe locatie en kleding keuze. Uiterlijk 10 dagen voor de fotoshoot dient er een voorschot van 35% van het bedrag te zijn overgemaakt. Dit zorgt ervoor dat de gewenste datum gereserveerd staat. Tijdens de fotoshoot vraag ik of je jezelf kunt zijn en net moet doen alsof ik er niet ben. Waardoor ik alle mooie en pure momenten kan vastleggen. Natuurlijk stuur ik je aan, en ga ik mijn uiterste best doen om je op je gemak te laten voelen voor mijn lens.
 • 2.
  Wanneer ontvang ik de foto's?
  • Nadat de factuur is betaald ontvang je via WeTransfer binnen 3 weken het afgesproken aantal foto's bewerkt in kleur én zwart-wit.
 • 3.
  Ontvang ik ook alle onbewerkte foto's?
  • Nee ik stuur nooit onbewerkte foto's door. Ik lever namelijk graag het totaal plaatje. Een onbewerkte foto is pas de helft van het eindresultaat, want deze moet ik nog bewerken in mijn typerende stijl.
 • 4.
  Kan ik extra foto's laten bewerken?
  • Jazeker dat kan! Ik vraag 10 euro per extra bewerkte foto.
 • 5.
  Fotografeer je ook bruiloften?
  • Jazeker! Vul het contact formulier volledig in, nadat ik mijn agenda heb gecheckt of ik nog beschikbaar ben op jullie grote dag ontvang je mijn brochure.