Kerwin + Martine

2 februari 2023

Samen met collega fotograaf Christine hebben ik deze elopement gefotografeerd in het prachtige Italïe. Om precies te zijn in Noord-Italïe in de Dolomieten, een prachtig ruig berglandschap.

Je hebt misschien wel eens de term elopement voorbij zien komen. Dit is een trend op het gebied van trouwen dat je vooral ziet in het buitenland zoals Amerika. – Hopelijk gaat deze trend ook wat meer doorbreken in Nederland – Maar wat betekend het nu precies? Vroeger werd dit vooral gebruikt voor stellen die er met z’n tweetjes vandoor gingen om stiekem te trouwen omdat hun families het misschien niet wilde dat ze trouwde of een andere gebeurtenis waardoor het niet kon.

Tegenwoordig is eloping véél romantischer. Je kan dit namelijk op verschillende manieren doen: Trouwen met z’n tweetjes ergens boven op een bergtop, strand of een prachtig bos of trouwen in je favoriete stad met alleen twee getuigen. Het kan niet gek genoeg. Je kan er ook voor kiezen om jullie familie en beste vrienden mee te nemen. Een Elopement is wat knusser en minder groot dan een bruiloft.

Je geeft elkaar dus het ja-woord in een intiemere/avontuurlijkere setting zonder teveel poespas. Eloping is dus perfect voor stellen die geen zin hebben in een grote bruiloft, en die daarvoor het geld of de tijd niet voor hebben. Je hoeft met niemand rekening te houden en kan de ceremonie precies invullen zoals dat jullie dat willen. Dat klinkt heerlijk toch?

 

 

Dress: Keep Its Find Bridal
Rings: Bobini Roots
Flowers: Sandra Luz
Couple: Martine & Kerwin

Meer informatie