Mitchell + Dianne

2 februari 2023

In 2021 mocht ik de bruiloft van Mitchell & Dianne vastleggen. De bruiloft zat vol met toffe persoonlijke details en mooie verhalen. Kijk bijvoorbeeld even naar de toffe locatie van de ceremonie namelijk een vliegtuighangar (helaas niet te huur als locatie). In het midden, achter de ceremonie setting pronkt het vliegtuig van de opa van de bruid. De prachtige styling is door het bruidspaar zelf, de moeder en het zusje van de bruid gedaan. En of ze dat even hebben ‘gerockt’.

Er was naast de bruidsmeisjes zelfs een flower dude aanwezig. Wat hilarische beelden opleverde haha.  Naast dat ze een prachtige taart hadden. Kon je ook een overheerlijke donut pakken van de donut wall. Op de ceremonie locatie hing een mooie collage met trouwfoto’s in zwart-wit, van de getrouwde daggasten in lijstjes.  Het gastenboek was een oude houten propeller van een vliegtuig waar je met een gouden stift een boodschap op kon schrijven. In plaats van confetti of sterretjes had het bruidspaar gebouwen vliegtuigjes  In een oldtimer bus werd het gezelschap vervoerd naar de volgende locatie. In plaats van alleen borrelen had het bruidspaar een locatie gehuurd waar iedereen leuke “food workshops” kon doen.

Love it! Wanneer bruidsparen hun bruiloft invullen zoals zij het willen, en vol zit met persoonlijke verhalen en details. So this is your sign, om jouw bruiloft persoonlijk te maken.

 

Fotografie: Jamie de Leeuw Photography
Trouwjurk: New styling bruidsmode
Pak: Suitsupply
Bloemen: Mariette de ridder
Taart & donuts: Gebakkerij
Welkoms/decoratie borden: studio Baars 
Ring Dianne:  Aurora design
Ring Mitchell: Revolution Jewerly Designs
Uitnodigingen: Tadaaz
Make-up: hi_beautyadvisors
Bus: Hans classic cars

Meer informatie