Andreas + Rosalie

4 april 2022

Samen met je lover een klein uurtje ‘quality time’ tijdens een prachtige zonsondergang. Even helemaal in elkaar opgaan, en de rest om jullie heen vergeten. Ik vind het zo’n grote eer om jullie connectie te mogen vangen in beelden. Zodat jullie als jullie later samen met grijze haren op de bank zitten deze foto’s erbij pakken er nog steeds een grote glimlach op jullie gezicht verschijnt.

Lieve woorden van dit koppel: “Wauwww, wat zijn de foto’s gaaf geworden! We zijn er allebei echt mega blij mee!! Wat heb jij veel talent hiervoor! Bedankt voor de leuke tijd die we met je mochten hebben, ik genoot er enorm van! Andreas vond het ook erg meevallen gelukkig haha. We zijn echt heel blij met de foto’s. Je hebt ons zo mooi en natuurlijk op de foto gezet. Megaa thanks!”

Voor veel mannen is zo’n fotoshoot best een drempel, maar achteraf vinden ze het eigenlijk wel meevallen. Ik houd zelf ook niet van een stijve fotoshoot, mijn doel is dan ook om jullie op je gemak te laten voelen. Samen genieten en lekker gek doen. Zodat we samen tot een mooi resultaat komen.