Gezinsfotografie Eindhoven Den Bosch Breda Nijmegen Geldrop

family story

| โ‚ฌ449,-

Fotoshoot boeken

03.

Fotoshoot boeken

Tijdens/na de fotoshoot

Voor de fotoshoot

02.

01.

In overleg plannen we samen een datum die voor jullie uitkomt. Ook vraag ik jullie vast na te denken over wat voor soort locatie jullie aanspreekt. Geef ik jullie kleding advies, en vraag ik jullie om ook na te denken over wat jullie zo uniek maakt als gezin. Ik wil jullie verhaal vertellen.


Ook ontvang je de factuur voor de fotoshoot. Je kunt aangeven of je liever een factuur wilt ontvangen. Of een factuur 50% voor de fotoshoot en een factuur met het restbedrag na de fotoshoot.

Wil je graag een fotoshoot boeken en samen het avontuur aan gaan? Wat mega leuk! Ga dan naar mijn contactpagina en vul daar het formulier in. Ik probeer altijd binnen 3 werkdagen je mailtje te beantwoorden. Afhankelijk van de drukte in het hoogseizoen, kan het soms weleens wat langer duren.

Tijdens de fotoshoot is het mijn doel om jullie op je gemak te laten voelen. Yes, ook de mannen die het vaak met tegenzin mee komen naar de fotoshoot (Believe me achteraf valt het echt reuze mee). Het gaat erom dat we een gezellige tijd hebben en vooral samen lekker veel lol maken.

Na de fotoshoot krijg je binnen anderhalve week een online galerij met een ruime selectie waaruit jij een definitieve keuze kunt maken. Uiteraard is het mogelijk om extra foto's bij te bestellen. Nadat ik jullie definitieve keuze heb ontvangen, bewerk ik deze selectie in 3 weken. Alle foto's ontvang je in kleur en zwart-wit.

Deze 'tribes' gingen je voor

Recent

little family stories