JAMIE.
loading...
IMG_2254
Jamie-de-Leeuw-1

GIRLBOSS FOTOSHOOT

Ik heb al een aantal getalenteerde girlbosses en powervrouwen mogen fotograferen, dat bracht mij op het idee om er meer mee te doen en zo ontstond deze pagina.

Deze pagina is dus speciaal voor de vrouwelijke ondernemer. Die ontzettend stoere powervrouw die de ambitie heeft een eigen onderneming te starten, waarvan de website/webshop bijna wordt gelanceerd, die al een succesvolle onderneming heeft neergezet of de girlboss die haar onderneming graag een extra boost wil geven. Laat je onderneming stralen met nieuwe foto’s die bij jou passen want you go girl!

Maar een ding ontbreekt er… passievolle foto’s van jou én je onderneming. Ik ga heel graag samen met jou op pad om jou en je passie voor je onderneming vast te leggen. Dit kan door foto’s te maken in jouw toffe kantoor of woning, op een toffe locatie, door een stad rondslenteren of koffie te drinken in dat o zo hippe koffietentje om de hoek. Je kan het zo gek niet bedenken, alles is mogelijk.

Nog nooit voor de camera gestaan?
Nog nooit voor de camera gestaan of vind je het stiekem toch best wel spannend om voor de lens te staan? Tijdens het fotograferen is het dan ook mijn doel om de mensen op hun gemak te laten voelen. Lachen, lekker gek doen en vooral genieten. Samen gaan wij naar een toffe locatie of kom ik bij jou thuis langs om daar in een ongedwongen gezellige sfeer foto’s te maken van jou en je onderneming.

Hulp bij website of huisstijl
Zoals je misschien al bij about hebt gelezen ben ik afgestudeerd en heb ik jarenlang gewerkt als (web)designer. Dus naast dat ik je kan helpen met fotografie kan ik je ook helpen met je website en huisstijl! Je vind de informatie onder het kopje “Hulp nodig bij”

INVESTERING

Interesse in een girlboss fotoshoot? Vul dan het formulier in onderaan de pagina. Ik neem binnen 2 werkdagen contact met je op. Dan bespreken we jou wensen en prikken we een datum. Ik ben beschikbaar op maandag, dinsdag, woensdag óf donderdag.

Nadat we samen een datum hebben gepland ontvang je een mini brochure met o.a. tips over hoe je je kunt voorbereiden op de fotoshoot inclusief kleding tips en locatie tips. Ook ontvang je een handige lijst met must-have apps gratis!

€649

Golden Girlboss

Voor de powervrouw met een geweldig goed lopende onderneming die graag meer of nieuwe foto’s wil waar de passie voor haar onderneming vanaf spat. Zo geef je je website, social media en andere promoties weer een boost.

What’s in this package
⋆ 4 uur portret fotografie
⋆ Bij jou thuis of op locatie
⋆ 3 outfit wissels
⋆ 60 zorgvuldig nabewerkte foto’s

Extra
⋆ Toegang tot Pinterest board met héél veel inspiratie
⋆ Brochure met kleding tips en tips hoe je je kunt voorbereiden
⋆ Lijst met toffe locaties
⋆ Lijst met must-have apps voor op je telefoon

De bovenstaande prijs is excl. BTW en excl. reiskosten  (€0,35 per km vanaf postcode 5665 GC).

€249

Silver Girlboss

Voor de Girlboss die nog niet zo lang bezig is, haar onderneming bijna live gaat en graag meteen wil ‘rocken’ met mooie spontane portretfoto’s. Want ik geloof dat mooie sprekende beelden op je website en social media een must zijn.

What’s in this package
⋆ 1,5 uur portret fotografie
⋆ Bij jou thuis of op locatie
⋆ 1 outfit wissel
⋆ 25 zorgvuldig nabewerkte foto’s

Extra
⋆ Toegang tot Pinterest board met héél veel inspiratie
⋆ Brochure met kleding tips en tips hoe je je kunt voorbereiden
⋆ Lijst met toffe locaties
⋆ Lijst met must-have apps voor op je telefoon

De bovenstaande prijs is excl. BTW en excl. reiskosten  (€0,35 per km vanaf postcode 5665 GC).

HULP NODIG BIJ:

Geen interesse in een fotoshoot maar wel interesse in de onderstaande opties? Dat kan! Het is mogelijk om ook de onderstaande opties los te boeken. Uiteraard ook voor de mannelijke ondernemer! 🙂

⋆ Website | vanaf €695 excl. btw
Wil je jouw website on point hebben? Zoals je misschien al hebt gelezen ben ik afgestudeerd als webdesigner en help jou dan ook dolgraag met een nieuwe WordPress website. We plannen een afspraak telefonisch of we spreken af in een leuk koffietentje in Geldrop om jouw wensen te bespreken.

Nadat de offerte is getekend gaan we kijken naar welk design (o.b.v. een bestaande template) en functies het beste bij jou en je website passen. Ook gaan we brainstormen over een passende menustructuur. Ik zorg ervoor door middel met basis SEO dat je goed vindbaar bent op jouw bedrijfsnaam, verder koppel ik je website ook aan Google Analytics zodat je altijd de statistieken kan bekijken. Ook zorg ik doormiddel van plugins dat je website compleet is. Het enige waar je zelf voor moet zorgen is de content (teksten en foto’s) zodat ik deze voor jou in je website kan plaatsen.

Je krijgt 5% korting op een Girlboss fotoshoot als je ervoor kiest om mij als webdesigner en fotografe in te huren. Benieuwd geworden naar de pakketten? Vul dan het onderstaande formulier in.

⋆ Huisstijl | Prijs nog nader te bepalen
Heb je al een prachtige huisstijl maar wil je graag hulp bij het ontwerpen en drukwerk klaar maken van bijpassende visitekaartjes, stickers, cadeaubonnen etc? Of wil jij een spiksplinternieuw logo? Naast dat ik website’s ontwerp help ik je ook graag met grafische uitingen. Zo heb ik bijvoorbeeld voor Restaurant Eden in Valkenswaard het logo ontworpen, maakte ik de website en ontwierp ook hun visitekaartjes.

Laat mij weten waar jij graag bij geholpen wilt worden, wat je wensen zijn en ik zal een offerte voor je opstellen. Mocht je graag nog een keer willen bellen over je wensen is dat uiteraard mogelijk! Benieuwd geworden naar de pakketten? Vul dan het onderstaande formulier in.

⋆ 1,5 uur mini ‘mentorsessie’ | €150 excl. btw
Wil samen kunnen sparren over jouw onderneming? Samen brainstormen over toffe dingen of heb je een brandende vraag over je website? Lukt iets niet op social media of wil je mij gewoon het hemd van mijn lijf vragen? Dat kan! We gaan samen heerlijk koffie of thee drinken in een leuk tentje in Geldrop. Vergeet niet je notitieblok en pen mee te nemen.

NEEM CONTACT OP

Information:
info@jamiedeleeuw.com

Naam + achternaam *

Naam onderneming *

E-mail *

Gewenste samenwerkingGewenste datum of deadline *

Vertel mij wat over jou, je onderneming en je wensen ** = Verplicht

Zodra je een fotoshoot bij mij boekt ga je akkoord met mijn algemene voorwaarden.