JAMIE.
loading...

VOOR DE VROUWELIJKE ONDERNEMER

Laat je onderneming stralen met nieuwe foto’s die bij jou passen want you go girl!

IMG_2254

ZET JEZELF IN HET ZONNETJE

Een Girlboss fotoshoot is voor de vrouwelijke ondernemer. Voor de startende girlboss én de powervrouwen die al goed op weg zijn. Er zijn verschillende pakketten beschikbaar zodat je kan kijken welk pakket het beste bij jou en je onderneming past.

VOOR DE VROUWELIJKE ONDERNEMER:

– die beter zichtbaar wil worden
– die graag foto’s wil inzetten voor haar onderneming
– die wil groeien op social media met passende foto’s
– die sprekende foto’s wil voor op haar website

Fieke-sparidaens
NOG NOOIT VOOR DE CAMERA GESTAAN?

Nog nooit voor de camera gestaan of vind je het stiekem toch best wel spannend om voor de lens te staan? Tijdens het fotograferen is het dan ook mijn doel om de mensen op hun gemak en mooi te laten voelen. Lachen, lekker gek doen en vooral genieten. Samen gaan wij naar een toffe locatie of kom ik bij jou thuis langs om daar in een ongedwongen gezellige sfeer foto’s te maken van jou en je onderneming.

IK GA GRAAG MET JOU OP PAD

Ik ga heel graag samen met jou op pad om jou en je passie voor je onderneming vast te leggen. Dit kan door foto’s te maken in jouw kantoor of woning, op een toffe locatie, tijdens een event waar jij aanwezig bent, dat jij aan het werk bent, of door samen rond te slenteren door een stad. Je kan het zo gek niet bedenken, alles is mogelijk.

“Investeren in jezelf én in je bedrijf is belangrijk en betaalt zich terug in groei”

voordevrouwelijkeondernemer-001
voordevrouwelijkeondernemer-002
esthervangeenen-fotografie-herpen-2

INVESTERING

Ben jij de vrouwelijke ondernemer die de beter zichtbaar wil worden, die graag foto’s wil inzetten voor haar onderneming, die wil groeien op social media met passende foto’s en die sprekende foto’s wil voor op haar website? Dan ben je aan het juiste adres.

Ik help je graag verder door samen op pad te gaan en een fotoshoot neer te zetten met als eindresultaat sprekende beelden waarin je straalt. Het is dan ook altijd mijn doel op mensen op hun gemak te laten voelen voor mijn camera.

Femke van Houts Fotografie Eindhoven

GOLDEN GIRLBOSS

€649 *

Voor de powervrouw met een geweldig goed lopende onderneming die graag meer of nieuwe foto’s wil waar de passie voor haar onderneming vanaf spat. Zo geef je je website, social media en andere promoties weer een boost.

Inbegrepen in dit pakket:
⋆ 4 uur shootten
⋆ op locatie of bij jou thuis
⋆ 60 foto’s bewerkt in kleur én zwart-wit
⋆ Locatie advies
⋆ Gratis brochure met informatie, tips, must-have apps etc

De bovenstaande prijs is excl. BTW en excl. reiskosten  (€0,35 per km vanaf postcode 5665 GC).

Char’s coaching, Charmayne van Denderen, Reismaatjes podcast Life/Reis Coach

SILVER GIRLBOSS

€249 *

Voor de Girlboss die nog niet zo lang bezig is, haar onderneming gaat bijna live gaat en wil graag meteen ‘rocken’ met mooie spontane portretfoto’s. Want ik geloof dat mooie sprekende beelden op je website en social media een must zijn.

Inbegrepen in dit pakket:
⋆ 2 uur shootten
⋆ op locatie of bij jou thuis
⋆ 25 foto’s bewerkt in kleur én zwart-wit
⋆ Locatie advies
⋆ Gratis brochure met informatie, tips, must-have apps etc

De bovenstaande prijs is excl. BTW en excl. reiskosten  (€0,35 per km vanaf postcode 5665 GC).

* De bovenstaande prijzen zijn excl. BTW en excl. reiskosten, parkeerkosten (€0,35 per km vanaf postcode 5665 GC).

EXTRA OPTIES

EXTRA FOTO’S:
Je kan altijd extra foto’s bijbestellen. Dit kost €8 excl btw per foto. Je ontvangt dan de foto in kleur én zwart-wit.

FOTO’S COMPRIMEREN VOOR WEB:
Ik lever standaard de afbeeldingen in hoge resolutie (+/- 6000×4000 px ,300 dpi) aan. Deze afbeeldingen zijn qua formaat en bestandsgrootte te groot voor op je website. Dit neemt veel ruimte in beslag en zorgt ervoor dat je website minder snel laad. Ik kan de foto’s comprimeren voor web (1200×1800 px, 72 dpi) zodat de foto’s niet meer zoveel ruimte in beslag nemen. 15 foto’s comprimeren kost €10 excl btw.

NEEM CONTACT OP

Information:
info@jamiedeleeuw.com

Naam + achternaam *

Naam onderneming *

E-mail *

Gewenste samenwerkingGewenste datum of deadline *

Vertel mij wat over jou, je onderneming en je wensen ** = Verplicht

DEZE VROUWELIJKE ONDERNEMERS GINGEN JOU VOOR

Super bedankt voor de shoot. Je bent echt een topfotografe zowel qua foto’s als mens. Je liet me echt op mijn gemak voelen en daardoor werd het zooooveel minder ongemakkelijk. Voorheen vond ik foto’s van mezelf vreselijk omdat het vaak zo ‘gemaakt’ is, maar op jouw foto’s ben ik echt mezelf.

“I loved every minute of my girlboss fotoshooting with Jamie. She knew from the beginning what i was looking for and recommended some great locations in the area. The shooting itself was sooo much fun. She knew how to make me feel comfortable in front of the camera, had great suggestions for poses and a great eye for details. Everything afterwards was really fast and professional. And of course the pictures are gorgeous. I cant wait to work with her again.”

“Jamie is echt een topper! Ik was op zoek naar een fotograaf en na heel veel aanbevelingen voor verschillende fotografen koos ik Jamie. Haar foto’s op haar Facebook en Instagram zeggen genoeg over haar skills. Haar foto’s zijn zo mooi dat ik niet één maar zelfs twee shoots bij haar heb gedaan: een girlboss fotoshoot en een couple shoot! Jamie stelt je super op je gemak, weet als de beste hoe je mooie, niet te geposeerde foto’s maakt en weet in korte tijd echt jou als persoon of als koppel vast te leggen. Ze denkt met je mee over de locatie waar de shoot wordt gehouden. Daarnaast krijg je heel snel een preview te zien en verliep de communicatie super. Zoek je een fotograaf voor girlboss of couple shoot? She’s the one!”

“Jamie laat je erg op je gemak voelen tijdens de shoot en geeft goede aanwijzingen. Ze weet goed vast te leggen wat jij wilt overbrengen op een foto. De communicatie met Jamie verliep super en het eindresultaat was snel binnen.”

IMG_1922
Esther van Geenen fotografie bruidsfotografie weddings bruiloften fotograaf fotografe
jamie-de-leeuw-photography-karin-41

“Great things never came from comfort zones”

Zodra je een fotoshoot bij mij boekt ga je akkoord met mijn algemene voorwaarden.