JAMIE.
loading...
IMG_2254
Fieke-sparidaens

GIRLBOSS FOTOSHOOT

Ik heb al een aantal getalenteerde girlbosses en powervrouwen mogen fotograferen, dat bracht mij op het idee om er meer mee te doen en zo ontstond deze pagina.

Deze pagina is dus speciaal voor de vrouwelijke ondernemer. Die ontzettend stoere powervrouw die de ambitie heeft een eigen onderneming te starten, waarvan de website/webshop bijna wordt gelanceerd, die al een succesvolle onderneming heeft neergezet of de girlboss die haar onderneming graag een extra boost wil geven. Laat je onderneming stralen met nieuwe foto’s die bij jou passen want you go girl!

Maar een ding ontbreekt er… passievolle foto’s van jou én je onderneming. Ik ga heel graag samen met jou op pad om jou en je passie voor je onderneming vast te leggen. Dit kan door foto’s te maken in jouw toffe kantoor of woning, op een toffe locatie, door een stad rondslenteren of koffie te drinken in dat o zo hippe koffietentje om de hoek. Je kan het zo gek niet bedenken, alles is mogelijk.

Nog nooit voor de camera gestaan?
Nog nooit voor de camera gestaan of vind je het stiekem toch best wel spannend om voor de lens te staan? Tijdens het fotograferen is het dan ook mijn doel om de mensen op hun gemak te laten voelen. Lachen, lekker gek doen en vooral genieten. Samen gaan wij naar een toffe locatie of kom ik bij jou thuis langs om daar in een ongedwongen gezellige sfeer foto’s te maken van jou en je onderneming.

TIP: Meldt je aan via de link en gebruik Moneybird 4 maanden gratis!

INVESTERING

Interesse in een girlboss fotoshoot? Vul dan het formulier in onderaan de pagina. Ik neem binnen 2 werkdagen contact met je op. Dan bespreken we jou wensen en prikken we een datum. Ik ben beschikbaar op maandag, dinsdag, woensdag óf donderdag.

Nadat we samen een datum hebben gepland ontvang je een mini brochure met o.a. tips over hoe je je kunt voorbereiden op de fotoshoot inclusief kleding tips en locatie tips. Ook ontvang je een handige lijst met must-have apps gratis!

€649

Golden Girlboss

Voor de powervrouw met een geweldig goed lopende onderneming die graag meer of nieuwe foto’s wil waar de passie voor haar onderneming vanaf spat. Zo geef je je website, social media en andere promoties weer een boost.

What’s in this package
⋆ 4 uur portret fotografie
⋆ Bij jou thuis of op locatie
⋆ 3 outfit wissels
⋆ 60 zorgvuldig nabewerkte foto’s

Extra
⋆ Toegang tot Pinterest board met héél veel inspiratie
⋆ Brochure met kleding tips en tips hoe je je kunt voorbereiden
⋆ Lijst met toffe locaties
⋆ Lijst met must-have apps voor op je telefoon

De bovenstaande prijs is excl. BTW en excl. reiskosten  (€0,35 per km vanaf postcode 5665 GC).

€249

Silver Girlboss

Voor de Girlboss die nog niet zo lang bezig is, haar onderneming gaat bijna live gaat en wil graag meteen ‘rocken’ met mooie spontane portretfoto’s. Want ik geloof dat mooie sprekende beelden op je website en social media een must zijn.

What’s in this package
⋆ 1,5 uur portret fotografie
⋆ Bij jou thuis of op locatie
⋆ 1 outfit wissel
⋆ 25 zorgvuldig nabewerkte foto’s

Extra
⋆ Toegang tot Pinterest board met héél veel inspiratie
⋆ Brochure met kleding tips en tips hoe je je kunt voorbereiden
⋆ Lijst met toffe locaties
⋆ Lijst met must-have apps voor op je telefoon

De bovenstaande prijs is excl. BTW en excl. reiskosten  (€0,35 per km vanaf postcode 5665 GC).

NEEM CONTACT OP

Information:
info@jamiedeleeuw.com

Naam + achternaam *

Naam onderneming *

E-mail *

Gewenste samenwerkingGewenste datum of deadline *

Vertel mij wat over jou, je onderneming en je wensen ** = Verplicht

Zodra je een fotoshoot bij mij boekt ga je akkoord met mijn algemene voorwaarden.