JAMIE.
loading...

LITTLE FAMILY

I’m here to capture that time in your life that you want to be able to look back at

Celebrate life’s little moments & not just the major milestones

Herinneringen maken voor later waar je met heel veel liefde en plezier naar terug zult kijken. De tijdloze foto’s zullen je altijd dierbaar voor je blijven. Samen gaan wij op pad in een mooi natuurgebied of bij jou thuis om de kleine ongeposeerde momentjes te fotograferen.

little-family-foto

Hoe ga ik te werk?

Om de fotoshoot datum te bevestigen ontvang je een eerste betaling van €25. Eerste betaling voldaan? Dan staat de datum definitief voor jullie gereserveerd.

Om elkaar beter te leren kennen lopen we eerst samen een stukje naar de locatie. Zodat we daarna in een ontspannen sfeer foto’s kunnen maken. Het is dan ook mijn doel op jullie op mijn gemak te laten voelen voor mijn camera.

Tijdens de fotoshoot zal alles vanzelf gaan. Ik zal jullie vragen om met elkaar bezig te zijn lekker gek doen, lachen en vooral genieten.

Na de fotoshoot ga ik alle foto’s bewerken binnen drie weken. Deze foto’s krijgen jullie digitaal aangeleverd via een online galerij. Daarna ontvang ik een selectie aan fotonummers die jullie mooi vinden en graag zouden willen hebben.

Pakket I


• tot 4 personen

• 1 – 1,5 uur
• Bij jou thuis of op locatie
• 25 bewerkte foto’s in hoge resolutie

Ik bewerk alle foto’s die ik mooi vind binnen drie weken na de fotoshoot. Deze foto’s ontvang je digitaal via een online galerij. Nadat je alle foto’s hebt bekeken ontvang ik graag 25 nummers van foto’s die jullie graag zouden willen hebben. Extra foto’s of een verrassings-mini album bij bestellen is altijd mogelijk.

Pakket II


• tot 7 personen

• 1 – 1,5 uur
• Op locatie
• 35 bewerkte foto’s in hoge resolutie

Ik bewerk alle foto’s die ik mooi vind binnen drie weken na de fotoshoot. Deze foto’s ontvang je digitaal via een online galerij. Nadat je alle foto’s hebt bekeken ontvang ik graag 35 nummers van foto’s die jullie graag zouden willen hebben. Extra foto’s of een verrassings-mini album bij bestellen is altijd mogelijk.

jamiedeleeuw-kartel

De bovenstaande prijs is inclusief BTW en exclusief reiskosten (€0,40 per km vanaf postcode 5665 GC). De bewerkte foto’s worden digitaal geleverd via een online galerij.

In het weekend reken een toeslag van €45,- (dit geldt voor vrijdagavond, zaterdag en zondag)

Bij het boeken van een fotoshoot ga je automatisch akkoord met het gebruiken van de foto’s op social media, website en andere promotie doeleinde van Jamie de Leeuw Fotografie, tenzij vooraf anders is afgesproken.

Zodra je een fotoshoot bij mij boekt ga je akkoord met mijn algemene voorwaarden.

Family stories

takje-jamiedeleeuw
WARM SUMMER AFTERNOON.
Wat een prachtige zonnige dag en jeejtje wat een prachtig gezin! Je verdrinkt bijna in de mooie blauwe oogjes van Joa. Altijd zo’n eer om de liefde tussen een gezin om een intieme en mooie manier te mogen vastleggen.
See more
SUMMER HAZE.
Zoals je merkt is zonsondergang mijn favoriete moment op de dag om te fotograferen. Maart en april zijn de zonsondergangen nog niet zo laat maar juist vroeg op de avond. Waardoor het een perfect moment is om je gezin te laten fotograferen. Tijdens de zonsondergang is de zon namelijk mooi warm en niet te fel ...
See more