New born fotoshoot Tilburg Eindhoven Den Bosch Nijmegen Breda Baby fotoshoot net geboren Tilburg

Your little miracle

new life story

| €315,-

Belangrijk: Tarieven zijn exclusief eventuele parkeerkosten, inclusief BTW en inclusief reiskosten tot 25 km rondom Eindhoven. Daarbuiten breng ik €0,40 per km in rekening. In het weekend reken een toeslag van €45,- (dit geldt voor vrijdagavond, zaterdag en zondag). De factuur dient op de dag van de fotoshoot betaald te zijn.

Fotoshoot boeken

03.

Fotoshoot boeken

Voor de fotoshoot

Tijdens/na de fotoshoot

02.

01.

De fotoshoot vindt plaats in de vertrouwde omgeving van jullie baby, namelijk bij jullie thuis. De fotoshoot wordt meestal rond 2 - 4 weken na de uitgerekende datum ingepland. Mocht het kindje nu veel eerder of later geboren worden, kunnen we de fotoshoot altijd nog verzetten.


Ook ontvang je de factuur voor de fotoshoot. Zodra deze factuur is betaald, staat de datum van jullie fotoshoot gereserveerd in mijn agenda. Deze factuur dient op de dag van de fotoshoot betaald te zijn.

Wil je graag een fotoshoot boeken en samen het avontuur aan gaan? Wat mega leuk! Ga dan naar mijn contactpagina en vul daar het formulier in. Ik probeer altijd binnen 3 werkdagen je mailtje te beantwoorden. Afhankelijk van de drukte in het hoogseizoen, kan het soms weleens wat langer duren.

Het is verstandig om tijdig in de zwangerschap te reserveren om verzekerd te zijn van een plekje.

Tijdens de fotoshoot is het mijn doel om jullie op je gemak te laten voelen. Yes, ook de mannen die het vaak met tegenzin mee komen naar de fotoshoot (Believe me achteraf valt het echt reuze mee). Het gaat erom dat we een gezellige tijd hebben en vooral samen lekker veel lol maken.

De focus tijdens de new born fotoshoot ligt vooral op het babytje, maar er worden ook foto's gemaakt samen met andere gezinsleden.

Na de fotoshoot krijg je binnen anderhalve week een online galerij met een ruime selectie waaruit jij een definitieve keuze kunt maken. Uiteraard is het mogelijk om extra foto's te bestellen. Nadat ik jullie definitieve keuze heb ontvangen, bewerk ik deze selectie in 3 weken. Alle foto's ontvang je in kleur en zwart-wit.

Deze ouders gingen je voor