JAMIE.
loading...

NEW LIFE

Your little miracle

Capturing your tiny little miracle

Dat lieve schaterlachje en twinkelende oogjes. Die kleine handjes en voetjes dat wil je toch vastleggen? Tijdens de newborn fotoshoot maak ik mooie, warme en pure foto’s van jou, je partner en jullie baby. 

newbornnnn

Hoe ga ik te werk?

Om de fotoshoot datum te bevestigen ontvang je een eerste betaling van €25. Eerste betaling voldaan? Dan staat de datum definitief voor jullie gereserveerd.

Van tevoren vraag ik of jullie foto’s kunnen doorsturen van bepaalde ruimtes, zo kan ik alvast rekening houden met de lichtinval.  Om elkaar beter te leren kennen drinken we eerst samen een kopje thee of koffie.

Investering


• 1 – 1,5 uur
• Bij jou thuis
• 25 bewerkte foto’s in hoge resolutie

Ik bewerk alle foto’s die ik mooi vind binnen drie weken na de fotoshoot. Deze foto’s ontvang je digitaal via een online galerij. Nadat je alle foto’s hebt bekeken ontvang ik graag 25 nummers van foto’s die jullie graag zouden willen hebben. Extra foto’s of een verrassings-mini album bij bestellen is altijd mogelijk.

jamiedeleeuw-kartel

De bovenstaande prijs is inclusief BTW en exclusief reiskosten (€0,40 per km vanaf postcode 5665 GC). De bewerkte foto’s worden digitaal geleverd via een online galerij.

In het weekend reken een toeslag van €45,- (dit geldt voor vrijdagavond, zaterdag en zondag)

Bij het boeken van een fotoshoot ga je automatisch akkoord met het gebruiken van de foto’s op social media, website en andere promotie doeleinde van Jamie de Leeuw Fotografie, tenzij vooraf anders is afgesproken.

Zodra je een fotoshoot bij mij boekt ga je akkoord met mijn algemene voorwaarden.

New life stories

takje-jamiedeleeuw

Coming soon! Hier wordt nog hard aangewerkt.