JAMIE.
loading...

NEW LIFE

Your little miracle

Capturing your tiny little miracle

Dat lieve schaterlachje en twinkelende oogjes. Die kleine handjes en voetjes dat wil je toch vastleggen? Tijdens de newborn fotoshoot maak ik mooie, warme en pure foto’s van jou, je partner en jullie baby. 

newbornnnn

Hoe ga ik te werk?

Om de fotoshoot datum te bevestigen ontvang je een eerste betaling van €25. Eerste betaling voldaan? Dan staat de datum definitief voor jullie gereserveerd.

Van tevoren vraag ik of jullie foto’s kunnen doorsturen van bepaalde ruimtes, zo kan ik alvast rekening houden met de lichtinval.  Om elkaar beter te leren kennen drinken we eerst samen een kopje thee of koffie.

Investering

€285,-

• 1 – 1,5 uur
• Bij jou thuis in de vertrouwde omgeving van de baby
• Persoonlijke online fotogalerij waar jullie de foto’s kunnen selecteren
• Tot 6 personen

• 20 bewerkte foto’s in hoge resolutie
• Foto slideshow
• Inclusief reiskosten tot 15 km vanaf Geldrop

Na de fotoshoot maak ik een ruime selectie van met beste en mooiste foto’s. De online galerij met deze foto’s ontvang je binnen twee weken na de fotoshoot. Nadat je alle foto’s hebt bekeken, kun je de gewenste foto’s makkelijk selecteren in de online galerij . Zodra ik de selectie heb ontvangen, bewerk ik de foto’s binnen 3 weken. Deze foto’s ontvang je digitaal in de online galerij. Extra foto’s of een verrassings-mini album bij bestellen is altijd mogelijk.

jamiedeleeuw-kartel

De bovenstaande prijs is inclusief BTW en inclusief reiskosten van 15km rondom Geldrop. Daarna €0,40 per km vanaf postcode 5665 GC. De bewerkte foto’s worden digitaal geleverd via een online galerij.

In het weekend reken een toeslag van €45,- (dit geldt voor vrijdagavond, zaterdag en zondag)

Bij het boeken van een fotoshoot ga je automatisch akkoord met het gebruiken van de foto’s op social media, website en andere promotie doeleinde van Jamie de Leeuw Fotografie, tenzij vooraf anders is afgesproken.

Zodra je een fotoshoot bij mij boekt ga je akkoord met mijn algemene voorwaarden.

New life stories

takje-jamiedeleeuw

Coming soon! Hier wordt nog hard aangewerkt.