Online theeleut uurtje voor fotografen

heb jij vragen als...

Je hoeft niet al je vragen al concreet te hebben om het theeleut uurtje te boeken. Ik vraag ook door tijdens het gesprek, zodat er ook spontane vraagstukken ontstaan en we er samen voor zorgen dat jij voldaan je laptop afsluit.

Je workflow

Omgang met klanten

Instagram

Albums

Je website

Hoe een trouwdag verloopt

Programma's

Je prijzen

Lichtsituaties

  1. Je niet alles alleen hoeft te doen. Maar je vragen kan stellen in een vertrouwde omgeving aan iemand die jarenlange kennis en kunde heeft in het vak, maar ook in het ondernemerschap?
  2. Iemand met je meekijkt, doorvraagt en passend advies geeft over onderwerp(en) waar je tegen aanloopt?
  3. Je na het afsluiten van je laptop weer in je kracht staat. Je de juiste handvaten meekrijgt waardoor je zelfverzekerd stappen kan zetten in je bedrijf, zodat je groeit?

Plan online theeuurtje in

Uiteraard is koffie ook toegestaan ;)

Foto gemaakt door:
Daphne de vries photography

Samen theeleuten

voor wie?

Mis jij iemand om jou heen die je verder helpt, al je vragen beantwoord en passend advies kan geven? Heb jij brandende vragen over bijvoorbeeld (bruids)fotografie, programma's, albums, workflows, het ondernemen enzovoort? Maar weet je niet aan wie jij al deze vragen kunt stellen. Dan is dit online theeleut uurtje echt iets voor jou.

Het is laagdrempelig, je mag namelijk mij het hemd van het lijf vragen. Ik zeg altijd : "De enige domme vraag is een niet gestelde vraag." Na dit online theeleut uurtje sta jij weer in je kracht. Geef ik jou de juiste handvaten mee waardoor jij zelfverzekerd stappen kan zetten in je bedrijf, zodat je groeit. Ik kan niet wachten om jou verder te helpen in je bedrijf.

Maar voor wie is het online thee uurtje dan? Het online thee uurtje is voor iedere fotograaf. Of je startend bent of al enige tijd fotografeert. Het online thee uurtje is voor iedere fotograaf die graag even met iemand wil sparren, vragen heeft of graag wil dat iemand mee kijkt en graag advies wil over stukken waar hij/zij op vast loopt.

Maak gebruik van mijn kennis & ervaring

โ€œInvesteren in jezelf รฉn in je bedrijf is belangrijk en betaalt zich terug in groeiโ€

Wat ik voor jou kan betekenen:

Reserveer een plekje in mijn agenda

Veel gestelde vragen

Mijn naam is Jamie en 12 jaar geleden startte mijn fotografie avontuur. Of eigenlijk al veel eerder maar in 2012 schreef ik mij officieel in bij de KvK, voor mijn allereerste betaalde fotografieopdracht. Spannend! Mijn werk kon je vinden in verschillende magazines zoals Cosmogirl en het vakblad ZOOM maar had ik ook mijn eerste eigen expositie.

In het jaar 2019 ben ik in het diepe gesprongen, en besloot ik niet meer verder te gaan met mijn werk als webdesigner. En startte mijn reis als ZZP'er. Zo bouwde ik stapsgewijs een bedrijf op waar ik vroeger alleen maar van durfde te dromen. Met inmiddels meer dan 70+ bruiloften op de teller en nog veel meer fotoshoots. En dat met een omzet die ieder jaar groeit (hallo, 60k+ omzet). Wil ik er voor jou zijn. Want je bent NIET alleen, en je hoeft dit ook NIET alleen te doen.

'Back in the days' miste ik iemand waar ik advies aan kon vragen over onderwerpen waar ik tegen aan liep. Dus ik wil jou helpen. Vandaar dat jij met mij kan online theeleuten. Want dolgraag geef ik jou advies, deel ik al mijn kennis en enthousiasme, en mag je mij het hemd van het lijf vragen. Kom maar op met al je brandende vragen en...

Hi, that's me.

Wat van mijn werk 'back in the days'

Kom gezellig theeleuten

Uiteraard is koffie ook toegestaan ;)