JAMIE.
loading...

PREGNANCY

I can’t wait to make magic with you

Let’s make memories which last forever

De tijd dat je zwanger bent is een mooie en kostbare tijd. En bovendien een enorm mooi moment om vast te leggen. De foto’s zul je altijd met een glimlach op je gezicht terug kijken.

pregnancy-foto

Hoe ga ik te werk?

Om de fotoshoot datum te bevestigen ontvang je een eerste betaling van €25. Eerste betaling voldaan? Dan staat de datum definitief voor jullie gereserveerd. 

Om elkaar beter te leren kennen lopen we eerst samen een stukje naar de locatie of drinken we samen een kopje thee of koffie. Zodat we daarna in een ontspannen sfeer foto’s kunnen maken. Het is dan ook mijn doel op jullie op mijn gemak te laten voelen voor mijn camera.

Tijdens de fotoshoot zal alles vanzelf gaan. Ik zal jullie vragen om met elkaar bezig te zijn lekker gek doen, lachen en vooral genieten.

Pakket I


• 1 tot 2 personen
• 1 – 1,5 uur
• Bij jou thuis of op locatie
• 25 bewerkte foto’s in hoge resolutie

We plannen de fotoshoot in rond de 30/31 weken zwangerschap.
Ik bewerk alle foto’s die ik mooi vind binnen drie weken na de fotoshoot. Deze foto’s ontvang je digitaal via een online galerij. Nadat je alle foto’s hebt bekeken ontvang ik graag 25 nummers van foto’s die jullie graag zouden willen hebben. Extra foto’s of een verrassings-mini album bij bestellen is altijd mogelijk.

Pakket II


• tot 4 personen

• 1 – 1,5 uur
• Bij jou thuis of op locatie
• 25 bewerkte foto’s in hoge resolutie

We plannen de fotoshoot in rond de 30/31 weken zwangerschap.
Ik bewerk alle foto’s die ik mooi vind binnen drie weken na de fotoshoot. Deze foto’s ontvang je digitaal via een online galerij. Nadat je alle foto’s hebt bekeken ontvang ik graag 30 nummers van foto’s die jullie graag zouden willen hebben. Extra foto’s of een verrassings-mini album bij bestellen is altijd mogelijk.

jamiedeleeuw-kartel

De bovenstaande prijzen zijn inclusief BTW en exclusief reiskosten en eventuele parkeerkosten etc (€0,35 per km vanaf postcode 5665 GC). De bewerkte foto’s worden digitaal geleverd via een online galerij.

Vanaf maart tot en met oktober ​vraag ik in het weekend een toeslag van €45,- (dit geldt voor vrijdagavond, zaterdag en zondag)

Bij het boeken van een fotoshoot ga je automatisch akkoord met het gebruiken van de foto’s op social media, website en andere promotie doeleinde van Jamie de Leeuw Fotografie, tenzij vooraf anders is afgesproken.

Zodra je een fotoshoot bij mij boekt ga je akkoord met mijn algemene voorwaarden.

Baby bump stories

takje-jamiedeleeuw
Spring ’21
Binnenkort meer // Soon more
See more
EVENING STROLL.
Binnenkort meer // coming soon…
See more