The shift

Ben jij klaar om...

Herken jij dit...

Jij zit vast in de visuele cirkel: "Ik heb echt meer tijd nodig. Maar ik heb daar nu geen tijd om daar aan te denken of om daar aan te werken".

om verder te groeien met je bedrijf. Maar laat je ook kansen liggen dat je meer ruimte en rust creëert in je hoofd en dus ook in je bedrijf om meer omzet te generen. Maar ook om je klanten net dat extraatje aan persoonlijke aandacht te kunnen geven, omdat je hoofd overloopt en er even de energie niet voor hebt.

Ik heb de technische kennis, jij bent een leergierige ondernemer. En samen gaan we ervoor zorgen dat wij jouw workflow werkend hebben in Studio Ninja. Zodat jij weer meer ruimte in je hoofd krijgt en tijd hebt om ein-de-lijk dat ene leuke project te lanceren, vrij werk te maken, meer opdrachten in te plannen, keer op terras te gaan zitten met vrienden, spontaan op familiebezoek kan of extra persoonlijke aandacht aan je klanten te geven.

Je checkt je agenda altijd 10x om te kijken of je zeker kan, bang dat je per ongelijk niet goed kijkt en een opdracht dubbel boekt op dezelfde datum.

Je kopieert en plakt nog steeds standaard mails waardoor je aanvragen vaak net wat te lang onbeantwoord laat.

Je hoofd staat op ontploffen. Overal staat wat, van aantekeningen per klant in je notitieboekje tot je klantenbestand weer ergens in een ander document. Ohja en waar had je ook al weer het bestand met de teksten van de standaardmails staan?

In een minder drukke periode lukt het bijhouden van alles vaak nog wel. Maar in een drukke periode krijg je chaos in je hoofd, raak je totaal het overzicht kwijt, en vergeet je weleens dingen.

Je wil even snel iets checken wat je ook al weer had afgesproken. Maar je moet de ingevulde vragenlijst waar het instond, weer gaan zoeken in je mail of tussen al die andere documenten op je laptop.

Jij wordt overweldigd door alle mogelijke opties die er zijn aan systemen die jou kunnen helpen aan meer structuur en overzicht. Waardoor je met een zucht weer je laptop dichtklapt en denkt pff hier heb ik nu geen tijd voor.

Foto gemaakt door:
Daphne de vries photography

  • Dat jouw bedrijf jou runt in plaats van jij jouw bedrijf
  • Geen duidelijk overzicht hebben waar jij bent per klant, waardoor je hoofd soms op ontploffen staat
  • Geen energie hebben om je klanten de persoonlijke aandacht te geven die ze verdienen
  • Al je klanten in een onhandig excel/word bestand hebben
  • Alles uit je hoofd doen
  • Overal losse notities en documenten verspreid over je mail en computer
  • Vaak achter de feiten aanlopen
  • Geen tijd hebben om aan de achterkant van je bedrijf te werken

"Ik heb geen tijd is géén excuus", met The Shift ga je juist weer meer vrije tijd creëren. Dus gaan we samen ervoor zorgen dat de achterkant van jou bedrijf weer als een geoliede machine loopt, en jij alles overzichtelijk in Studio Ninja hebt staan.

yasss, doe mij dit!

Dat je weer vol vertrouwen en met meer rust in je koppie je laptop kan openklappen – ook midden in het hoogseizoen -, omdat je weet dat je de achterkant van je bedrijf als een huis hebt staan. Alle klantgegevens, notities, vragenlijsten en mails in één systeem staan en bij de hand hebt op je laptop én telefoon. Ook ben je niet meer bang voor dubbele boekingen. Dat 10x checken in je agenda of je die datum wel echt beschikbaar bent is verledentijd, want Studio Ninja geeft duidelijk aan dat je die datum niet meer beschikbaar bent.

Je hebt duidelijk overzicht per klant waar je bent in jouw workflow, in plaats van dat je moet gaan zoeken tussen alle notitie blaadjes of scrollen door die eindeloze excel bestanden. Waardoor je tijd hebt om ze net dat extraatje en de persoonlijke aandacht te geven, die je ze graag wil geven.

Je vergeet nooit meer iets en hebt alles onder controle, want de standaard mails en vragenlijsten gaan op een door jouw gekozen datum automatisch de deur uit. Heb je weer een stap afgerond bij een klant? Dan kan je deze gemakkelijk afvinken, en zie je in een oogopslag in een handig overzicht in het systeem waar je bent per klant.

Jij runt eindelijk weer jouw bedrijf in plaats van andersom. Doordat je meer overzicht hebt, heb je weer meer ruimte in je hoofd en ervaar je rust. Waardoor je eindelijk weer eens spontaan je familie kan bezoeken, met je gezin op pad of gezellig met vrienden op het terras zitten. Starten met dat nieuwe project wat je te lang hebt laten liggen. Of weer eens vrijwerk maken. Dat klinkt toch fantastisch?

Foto gemaakt door:
MOODZ fotografie

Dit gun ik mijzelf

Géén online cursus die je steeds vooruit schuift. omdat je het druk hebt, geen tijd en zin hebt, om te prutsen met tutorial video's om alles werkend te krijgen.

één live dag in een groep of 1-op-1 traject met ondersteuning en begeleiding van mij. een stok achter de deur, waarin we samen gaan werken en je naar huis gaat met een werkend systeem.

Say no more...

Let's do this!

Ik wil dit!

Waarom zou ik jou kunnen helpen?

Misschien heb je het al eens ooit ergens gelezen. Maar ik ben afgestudeerd als webdesigner en heb ook 4 jaar in de branche gewerkt.

Met deze technische kant. Kan ik je naast het advies geven welke software je moet downloaden, jou ook daadwerkelijk helpen met het inrichten. Ik weet ik waar jou behoeftes hierin liggen, want ik ben immers zelf al jaren (bruids)fotograaf.

Zó hoef je dat niet allemaal zelf uit te zoeken en Youtube tutorial filmpjes te kijken, dat heb ik namelijk al voor jou gedaan ;).

SAMEN gaan we ervoor zorgen dat je naar huis gaat met een ingericht systeem, wat werkt. En jij weer vol zelfvertrouwen de achterkant van je bedrijf rockt, omdat je weet dat alles als een huis staat.

Veelgestelde vragen

Wat is een CRM-systeem?

CRM staat voor Customer Relationship Management. Met een CRM-systeem kan je o.a. klantgegevens en klantactiviteiten automatiseren en integreren. Ik werk met Studio Ninja. Dit systeem zit niet inbegrepen bij de prijs, maar is een maand gratis. En ik kan 20% kortingscode geven.

Ik twijfel of The shift wel iets voor mij is…

Twijfel je nog? Stuur mij gerust een berichtje, zodat ik je advies kan geven of The shift wel of niet nuttig voor je gaat zijn.

Kan ik The shift ook in een online cursus volgen?

Nee. Het is alleen mogelijk om The shift live of een 1-op-1 traject te volgen.
 
Waarom? Zo heb je geen kans om het werken aan de achterkant van steeds weer vooruit te schuiven, ik ben namelijk je stok achter de deur. Plus je hoeft zelf niet te gaan prutsen met tutorials, maar gaat naar huis met een werkend CRM systeem (in studio Ninja) die we gaan samen inrichten op basis van jouw workflow.

Ik ben een beginnend fotograaf/videograaf is dit iets voor mij?

Als je echt een beginnende fotograaf/videograaf bent, dan is deze live dag nog niets voor jou. The Shift is voor fotografen die de basis al hebben staan en klaar zijn voor de volgende stap.
 
Je bent namelijk nog in de fase: Dat je aan het bouwen aan een klantenstroom en een visie voor je bedrijf. Je bent alles dus nog aan het ontdekken zoals je instellingen van je camera en wat je wel en niet leuk vind om te fotograferen etc. 
 
Misschien is dan wel het e-book: business tools iets voor jou.

Ik heb al een ander CRM-systeem kan ik die ook gebruiken?

Je moet bereid zijn om te investeren in het CRM-systeem studio ninja. Dit systeem is een maand gratis maar heb speciaal voor de deelnemers een leuke kortingscode. Ik ken dit systeem namelijk door en door, waardoor ik jou goed kan helpen tijdens de live dag.

Wanneer vind The shift plaats? + Wachtlijst

Dat kan vanaf nu! :D Scroll naar beneden voor data voor The shift live dag. Of plan samen met mij jou 1-op-1 traject in
 
Bij The shift live dag zijn er géén grote groepen. Maar een groepje van max 4 personen. Zodat ik jullie alle 4 persoonlijke aandacht, tijd en ruimte heb om jullie te begeleiden, en te helpen waar nodig. VOL = VOL.
 
Nieuwe data worden zsm bekend gemaakt. Je kan je via deze link aanmelden voor de wachtlijst.

Is the shift iets voor mij ook als ik totaal niet technisch ben?

Dan is The shift perfect voor jou. Met mijn technische achtergrond als webdesigner, kan ik je naast het advies geven welke software je moet downloaden, jou ook daadwerkelijk helpen met het inrichten. Zó hoef je dat niet allemaal zelf uit te zoeken en Youtube tutorial filmpjes te kijken, dat heb ik namelijk al voor jou gedaan ;) Je gaat naar huis met een werkend CRM systeem ingericht op jouw nieuwe geoptimaliseerde workflow.

Is het mogelijk om te betalen in termijnen?

Voor The Shift live dag is dit niet mogelijk. Voor het 1-op-1 traject is het mogelijk om in twee delen te betalen. 50% voor af en 50% op de helft van het traject. 

Dit vonden andere deelnemers

Naam

Review tekst

Stel je eens voor..

Ik gun dit mijzelf

eerlijk, Dat klinkt toch heerlijk?

Oh yes,

i'm ready!

The shift

The shift

live dag

max. 4 personen.

Het een-op-een traject is inclusief:

2x live sessies bij mij op kantoor in Eindhoven van 10.00 tot +/- 14.00 • tussentijds mail contact om al je vragen te stellen • 1x online videocall na de live sessies • 2x lunch • Toegang zolang als mijn bedrijf bestaat tot kennisbank • E-book: business tools • Kortingscode voor Studio Ninja.

Tijdens dit traject gaan helemaal duiken in één van jouw workflows, bijv. bruiloft workflow. Tijdens live sessie een gaan we jouw huidige workflow visueel maken, bekijken en het samen optimaliseren waar nodig. Zodat we in de andere live sessie deze geoptimaliseerde workflow kunnen omzetten in Studio Ninja, en waar nodig automatiseren. Ook gaan we uiteraard Studio Ninja inrichten en ervoor zorgen dat alle betreffende klanten, vragenlijsten en standaardmails erin staan. Tussendoor mag je mij altijd contacten als je vragen hebt en na afloop plannen we ook nog een videocall in waarin je de laatste vragen kan stellen, en waar nodig ik je nog kan helpen of advies kan geven. Tijdens dit gehele traject heb je mij voor jezelf :P, zodat ik jou alle persoonlijke aandacht en begeleiding kan geven.

De investering is eenmalig €1099,-, maar nu tijdelijk voor pilotprijs van €749,- ex btw maar

1 plekje beschikbaar voor deze pilot prijs. En in totaal maar 2 plekken vrij voor 1-op-1 traject dit jaar. VOL = VOL. Schrijf je in voor de wachtlijst zodra er plek is.

The shift: Live dag, bestaat uit 1 live dag bij mij op kantoor in Eindhoven van 10.00 tot +/- 15.00 • Toegang zolang als mijn bedrijf bestaat tot kennisbank • 1x lunch • Kortingscode Studio Ninja.

Tijdens deze live dag gaan we in een groep van maximaal 4 personen Studio Ninja inrichten,

één workflow omzetten naar Studio Ninja en alle vragenlijsten en standaardmails erin verwerken. Waar nodig sommige stappen automatiseren. Zodat jij met een werkend en ingerichte Studio Ninja naar huis gaat.

Tijdens deze live dag hebben we géén tijd om jouw workflow te optimaliseren. We gaan alleen één huidige workflow (bijv. bruiloft workflow) omzetten naar Studio Ninja.

Dit zijn de enige live dagen dit jaar. Voor data volgend jaar schrijf je in voor de wachtlijst.

Live dag 1:

Live dag 2:

De investering is eenmalig €495, maar nu tijdelijk voor pilotprijs van €399,- ex btw maar

4 plekken beschikbaar voor deze pilot prijs.

ik wil mij aanmelden

live dag

ik wil mij aanmelden

1-op-1 traject

Tarieven zijn excl. btw en aanschaf CRM-systeem Studio Ninja en eventuele andere software.

Download

Download

Download

Download

Download

Download

Download

Download

Download

Download

Download

Download

Download

Download

Download

Download

e-book: business tools

Slimme tools voor fotografen

22 waardevolle tools die ik gebruik in mijn bedrijf voor structuur, selecteren/bewerken, back-uppen, albums, je website, social media en verkopen. Gratis voor fotografen en videografen die deelnemen aan The shift.

Download e-book