Are you

ready to

I’ll help You grow

Heb jij dé droom om je verder te ontwikkelen en stappen te maken met je fotografie en onderneming? Dan is deze pagina iets voor jou! Toen ik begon met fotograferen zag ik door de bomen het bos niet meer en wist ik niet waar ik moest beginnen. Er komt stiekem zoveel meer bij kijken. Ik geef jou dolgraag een duwtje in de juiste richting, door je de fijne kneepjes en de juiste handvaten mee te geven in dit prachtige beroep.

1-op-1 mentoring bruiloft

Word jij ook zo blij van bruidsfotografie? Dan heb ik iets mega leuks voor je. Binnenkort is het namelijk mogelijk om ​mee te lopen tijdens een bruiloft, dit is inclusief een 1 mentor sessie waar je 1-op-1 nog vragen aan mij kunt stellen. Max. 4 plekken per jaar.

Ik wil als eerste info!

Vacation film is een preset pack speciaal gemaakt voor de mobiele Lightroom app. Zodat jij binnen een hand om draai jouw (vakantie) foto's een dromerige vintage look en feel kunt geven. Gemakkelijk via je telefoon. Je hoeft dus géén kennis te hebben van fotografie of het bewerken van foto's.

Geef jouw (vakantie) foto's een dromerige vintage look & feel. Het is net alsof je de foto's met een analoge camera hebt gemaakt. Gemakkelijk via je telefoon. Je hoeft dus géén kennis te hebben van fotografie of het bewerken van foto's

Meer info