Are you

ready to

I’ll help You grow

Heb jij dé droom om je verder te ontwikkelen en stappen te maken met je fotografie en onderneming? Dan is deze pagina iets voor jou! Toen ik begon met fotograferen zag ik door de bomen het bos niet meer en wist ik niet waar ik moest beginnen. Er komt stiekem zoveel meer bij kijken. Ik geef jou dolgraag een duwtje in de juiste richting, door je de fijne kneepjes en de juiste handvaten mee te geven in dit prachtige beroep.

Graag wil ik mijn kennis en ervaring die ik de afgelopen jaren heb opgedaan met je delen, om jou verder te helpen en laten groeien met jouw fotografie bedrijf. So are you ready to grow?

Mentorsessie

coming soon

Vacation film is een preset pack speciaal gemaakt voor de mobiele Lightroom app. Zodat jij binnen een hand om draai jouw (vakantie) foto's een dromerige vintage look en feel kunt geven. Gemakkelijk via je telefoon. Je hoeft dus géén kennis te hebben van fotografie of het bewerken van foto's.

Geef jouw (vakantie) foto's een dromerige vintage look & feel. Het is net alsof je de foto's met een analoge camera hebt gemaakt. Gemakkelijk via je telefoon. Je hoeft dus géén kennis te hebben van fotografie of het bewerken van foto's

Meer info