Are you

ready to

I’ll help You grow

Heb jij dé droom om je verder te ontwikkelen en stappen te maken met je fotografie en onderneming? Dan is deze pagina iets voor jou! Toen ik begon met fotograferen zag ik door de bomen het bos niet meer en wist ik niet waar ik moest beginnen. Er komt stiekem zoveel meer bij kijken. Ik geef jou dolgraag een duwtje in de juiste richting, door je de fijne kneepjes en de juiste handvaten mee te geven in dit prachtige beroep.

1-op-1 mentoring bruiloft

Word jij ook zo blij van bruidsfotografie? Dan heb ik iets mega leuks voor je. Vanaf 2025 is het namelijk mogelijk om ​mee te lopen tijdens een bruiloft, dit is inclusief een 1 mentor sessie waar je 1-op-1 nog vragen aan mij kunt stellen. Max. 4 plekken per jaar.

Ik wil als eerste info!

Het runnen van een bedrijf is niet niks. I GOT YOU! Laat mij je sidekick en laat mij jou helpen. Stop met het maken van excuses als ‘dit is niet het juiste moment’ en ‘ik heb hier nu geen tijd voor’. Maak gebruik van mijn kennis en ervaring die ik de afgelopen jaren heb opgedaan. Samen gaan we ervoor zorgen dat jij weer vooruit kan.

Meer info & BOEK