Are you

ready to

I’ll help You grow

Heb jij dé droom om je verder te ontwikkelen en stappen te maken met je fotografie en onderneming? Dan is deze pagina iets voor jou! Toen ik begon met fotograferen zag ik door de bomen het bos niet meer en wist ik niet waar ik moest beginnen. Er komt stiekem zoveel meer bij kijken. Ik geef jou dolgraag een duwtje in de juiste richting, door je de fijne kneepjes en de juiste handvaten mee te geven in dit prachtige beroep.

Loop je tegen bepaalde dingen aan in je bedrijf. Waarvan je denkt: dit moet toch anders kunnen? Je gaat zoeken naar de juiste tools, maar raakt verdwaald in de jungle van oneindige opties. En denkt pff laat maar... Herkenbaar? Dan heb ik wat voor jou! E-book: business tools.

Bekijk e-book

Verdiepende live dag voor fotografen én videografen. Van chaos naar meer rust en structuur. Coming soon ;).

wachtlijst

Vacation film is een preset pack speciaal gemaakt voor de mobiele Lightroom app. Zodat jij binnen een hand om draai jouw (vakantie) foto's een dromerige vintage look en feel kunt geven. Gemakkelijk via je telefoon. Je hoeft dus géén kennis te hebben van fotografie of het bewerken van foto's.

Geef je foto's een prachtige en tijdloze vintage stijl met deze analoge presets. Met slechts één klik is het mogelijk om je foto's om te toveren in dromerige kunstwerkjes. En het beste van alles is dat je geen professionele bewerkingskennis nodig hebt om deze presets te gebruiken.

Lightroom

presets

Bekijk presets