JAMIE.
loading...

VOOR DE VROUWELIJKE ONDERNEMER

Voor de girlboss die haar onderneming een boost wil geven met foto’s die bij haar onderneming én als persoon passen.

Zet jezelf & je bedrijf in het zonnetje

Ben jij de vrouwelijke ondernemer die de beter zichtbaar wil worden, die graag foto’s wil inzetten voor haar onderneming, die wil groeien op social media met passende foto’s en die sprekende foto’s wil voor op haar website? Dan ben je aan het juiste adres.

Ik help je graag verder door samen op pad te gaan en een fotoshoot neer te zetten met als eindresultaat sprekende beelden waarin je straalt. Het is dan ook altijd mijn doel op mensen op hun gemak te laten voelen voor mijn camera.

“Investeren in jezelf én in je bedrijf is belangrijk en betaalt zich terug in groei”

Girlbosses & powervrouwen

Voor de startende girlboss én de powervrouwen die al goed op weg zijn. Er zijn twee verschillende pakketten beschikbaar zodat je kan kijken welk pakket het beste bij jou en je onderneming past.

Voor de vrouwelijke ondernemer die:

– die beter zichtbaar wil worden
– die graag foto’s wil inzetten voor haar onderneming
– die wil groeien op social media met passende foto’s
– die sprekende foto’s wil voor op haar website

Nog nooit voor de camera gestaan?

Nog nooit voor de camera gestaan of vind je het stiekem toch best wel spannend om voor de lens te staan? Tijdens het fotograferen is het dan ook mijn doel om de mensen op hun gemak en mooi te laten voelen. Lachen, lekker gek doen en vooral genieten. Samen gaan wij naar een toffe locatie of kom ik bij jou thuis langs om daar in een ongedwongen gezellige sfeer foto’s te maken van jou en je onderneming.

Ik ga graag met jou op pad

Ik ga heel graag samen met jou op pad om jou en je passie voor je onderneming vast te leggen. Dit kan door foto’s te maken in jouw kantoor of woning, op een toffe locatie, tijdens een event waar jij aanwezig bent, dat jij aan het werk bent, of door samen rond te slenteren door een stad. Je kan het zo gek niet bedenken, alles is mogelijk.

Fieke-sparidaens

365 DAYS

€1279,- *

In een jaar tijd groeit je onderneming en ook jij groeit als persoon. Je staat nooit stil en je bedrijf groeit met je mee. Met dit pakket werken we een jaar samen als een topteam. Ik leer jou steeds beter kennen zodat we samen 4 gevarieerde fotoshoots neer kunnen zetten.

Inbegrepen in dit pakket:
Kennismaking videocall om je wensen te bespreken
⊹ Vragenlijst zodat ik jou en je bedrijf beter leer kennen
⊹ Gebruik van mijn daglicht studiootje in Eindhoven
⊹ 1 – 2 personen
⊹ 4 x 60 – 90 minuten shootten binnen 365 dagen

⊹ op locatie of bij jou thuis
⊹ +/- 140 foto’s in totaal bewerkt in hoge resolutie, aangeleverd in online gallerij
⊹ Locatie advies

Voordelen van dit pakket:
⋒ Het is mogelijk om te betalen in termijnen (max. 4)
⋒ Ik leg je op meerdere momenten vast in een jaar tijd

⋒ Je raakt steeds meer gewend om voor mijn camera te poseren
⋒ Je hebt een gevarieerde beeldbank met foto’s van jezelf in elk seizoen

⋒ Je kan mij bijvoorbeeld ook een keer meenemen naar een event of werkdag
⋒ Je hebt zelf goede ideeën die we bij de volgende fotoshoot kunnen gebruiken

Char’s coaching, Charmayne van Denderen, Reismaatjes podcast Life/Reis Coach

ONE TIME

€489,- *

Je wilt graag een fotoshoot om je jezelf en je bedrijf in beeld te brengen. Je wil graag meteen ‘rocken’ met mooie spontane portretfoto’s. Want ik geloof dat mooie sprekende beelden op je website en social media een must zijn.

Inbegrepen in dit pakket:
⊹ Kennismaking videocall om je wensen te bespreken
⊹ Vragenlijst zodat ik jou en je bedrijf beter leer kennen
⊹ Gebruik van mijn daglicht studiootje in Eindhoven
⊹ 1 – 2 personen
⊹ 60 minuten – 90 minuten shootten

⊹ op locatie of bij jou thuis
⊹ 25 foto’s in hoge resolutie, aangeleverd in online galerij met half jaar toegang
⊹ Eventuele locatie advies

Voordelen van dit pakket:
⋒ Handig voor de startende vrouwelijke ondernemer
⋒ Shootten op twee locaties met twee verschillende outfits
⋒ Stralende foto’s voor social media
⋒ Passende foto’s voor op je website
⋒ Je hebt niet een mega groot budget maar wil toch mooie foto’s die passen bij jou als ondernemer

* De bovenstaande prijzen zijn excl. BTW en excl. reiskosten en eventuele parkeerkosten
(€0,40 per km vanaf postcode 5665 GC).

Om de fotoshoot(s) te bevestigen ontvang je een eerste betaling van €100,-. Eerste betaling voldaan? Dan staat de datum definitief voor je gereserveerd.

In het weekend reken een toeslag van €45,- (dit geldt voor vrijdagavond, zaterdag en zondag)

Bij het boeken van een fotoshoot ga je automatisch akkoord met het gebruiken van de foto’s op social media, website en andere promotie doeleinde van Jamie de Leeuw Fotografie, tenzij vooraf anders is afgesproken.

takje-jamiedeleeuw

“Great things never came from comfort zones”

Yes, doe mij zo’n fotoshoot!

Information:
info@jamiedeleeuw.com

Naam + achternaam *

Naam onderneming *

E-mail *

Gewenste pakketGewenste datum of deadline

Vertel mij wat over jou, je onderneming en je wensen ** = Verplicht

voordevrouwelijkeondernemer-001
voordevrouwelijkeondernemer-002
esthervangeenen-fotografie-herpen-2

Deze vrouwelijke ondernemers gingen jou voor

Wat een fijn dagje gehad met Jamie! Ze is een super lieve en enthousiaste meid die liefde heeft voor het vak, en je goed op je gemak weet te stellen! Ook als je geen ervaring hebt voor de camera ☺️ Ik kreeg al snel een super mooie preview en ook het eind resultaat wat niet lang daarna volgde made my heart jump! Ik kan iedereen een Girlboss Shoot aanraden – het is voor anderen zo leuk om ondernemers met hun passie bezig te zien, en ook voor jezelf is het een pluim op het harde werken. Dankje lieve Jaimy en Hubbes 🐶 en ik hopen snel weer bij te kunnen kletsen met je!😘

Super bedankt voor de shoot. Je bent echt een topfotografe zowel qua foto’s als mens. Je liet me echt op mijn gemak voelen en daardoor werd het zooooveel minder ongemakkelijk. Voorheen vond ik foto’s van mezelf vreselijk omdat het vaak zo ‘gemaakt’ is, maar op jouw foto’s ben ik echt mezelf.

“I loved every minute of my girlboss fotoshooting with Jamie. She knew from the beginning what i was looking for and recommended some great locations in the area. The shooting itself was sooo much fun. She knew how to make me feel comfortable in front of the camera, had great suggestions for poses and a great eye for details. Everything afterwards was really fast and professional. And of course the pictures are gorgeous. I cant wait to work with her again.”

“Jamie is echt een topper! Ik was op zoek naar een fotograaf en na heel veel aanbevelingen voor verschillende fotografen koos ik Jamie. Haar foto’s op haar Facebook en Instagram zeggen genoeg over haar skills. Haar foto’s zijn zo mooi dat ik niet één maar zelfs twee shoots bij haar heb gedaan: een girlboss fotoshoot en een couple shoot! Jamie stelt je super op je gemak, weet als de beste hoe je mooie, niet te geposeerde foto’s maakt en weet in korte tijd echt jou als persoon of als koppel vast te leggen. Ze denkt met je mee over de locatie waar de shoot wordt gehouden. Daarnaast krijg je heel snel een preview te zien en verliep de communicatie super. Zoek je een fotograaf voor girlboss of couple shoot? She’s the one!”

“Jamie laat je erg op je gemak voelen tijdens de shoot en geeft goede aanwijzingen. Ze weet goed vast te leggen wat jij wilt overbrengen op een foto. De communicatie met Jamie verliep super en het eindresultaat was snel binnen.”

 • WAAROM ZOU IK HET 365 DAYS PAKKET BOEKEN?
  • Je verandert als persoon in een jaar en ook je bedrijf groeit daar in mee. Door voor dit pakket te kiezen ben je ieder seizoen voorzien van prachtige beelden die je meteen kan inzetten op social media of je website. Zo heb je steeds weer genoeg content om te kunnen delen.
 • MAG IK MIJN FOTO'S OVERAL VOOR GEBRUIKEN?
  • Je mag foto's alleen gebruiken voor eigen doeleinden. Denk aan je eigen website, Instagram en LinkedIn. Wanneer je de foto's voor andere doeleinden wil gebruiken. Denk hierbij aan een interview voor een magazine, of een website die niet van jezelf is, dan dien je hiervoor eerst toestemming te vragen bij de fotograaf. Wanneer je volledige rechten wil op de foto's, neem dan met mij contact op voor de mogelijkheden.
 • ONTVANG IK OOK (ALLE) ONBEWERKTE FOTO'S?
  • Nee ik stuur nooit onbewerkte foto's door. Ik lever namelijk graag het totaal plaatje. Een onbewerkte foto is pas de helft van het eindresultaat, want deze moet ik nog bewerken in mijn typerende stijl.
 • KAN IK EXTRA FOTO'S BIJBESTELLEN?
  • Yes, natuurlijk kan dat! Vraag naar de tarieven.
IMG_1922
Esther van Geenen fotografie bruidsfotografie weddings bruiloften fotograaf fotografe
Nicole Bobini Roots Vrouwelijke ondernemers fotoshoot

#YouGoGirl stories

Eefje – Studio Spruijt
Binnenkort meer // coming soon…
See more
BLUE JEANS.
Binnenkort meer // coming soon…
See more
NICOLE, BOBINI ROOTS.
Wat is Nicole een prachtig en ontzettend lief mens. Ze heeft echt een onderneming neergezet waar je u tegen zegt. Iets waar ze echt énorm trots op mag zijn #YouGoGirl. Bobini Roots kan ik echt aanraden bij ieder bruidspaar! Ze maakt echt de mooiste trouwringen. Alles is handgemaakt en dat doet ze in haar atelier ...
See more
ESTHER VAN GEENEN PHOTOGRAPHY
Altijd zo enorm leuk om collega’s te mogen fotograferen. Wat hebben we beide toch een enorm leuk vak. Leuk weetje: Ooit heb ik eens model gestaan voor Esther met een bruidsfotoshoot. En door die bruidsfotoshoot wist ik het zeker: Ik wilde dit ook! En zo ben ik mij gaan verdiepen in het vak, workshops gaan ...
See more

Zodra je een fotoshoot bij mij boekt ga je akkoord met mijn algemene voorwaarden