JAMIE.
loading...

BRUILOFTEN

For the wild and adventurous

Gefeliciteerd met jullie verloving! Nu zijn jullie op zoek naar een fotograaf voor jullie grote dag. Jullie bruiloft, een belangrijk moment in jullie leven. Wat een eer dat jullie op deze pagina kijken en misschien wel overwegen om mij in te huren als jullie fotografe.

Ik wil jullie fotograferen zoals jullie als stel zijn, dus geen geposeerde of stijve foto’s. Jullie verhaal, jullie karakter wat jullie zo speciaal en bijzonder maakt wil ik doorvertalen in mijn foto’s.

INFORMATIE

Prijzen voor professionele bruidsfotografie beginnen bij € 1195, – voor 6 uur fotografie.

– Een gezellig kennismakingsgesprek
– 6 uur fotografie
– Mini album 15×15 (24 pagina’s)
– Minimaal 200 bewerkte beelden
– Een online galerij met de foto’s van jullie bruiloft om te delen met vrienden en familie
– Professionele USB stick met alle foto’s
– Eenmalig reiskosten t/m straal van 25km buiten de postcode 5665 GC (daarbuiten €0,35 per km)

Door onder aan de pagina het contact formulier zo volledig mogelijk in te vullen ontvang je mijn brochure met de informatie over overige prijspakketten van 8 uur, 10 uur of 12 uur.

Let op: alle uren zijn alleen aaneensluitend te boeken.

Ontvang gratis wedding brochure (soon available!)

Trouwen in een boomhut bij Avontyr in Reek. Ik maakte in het geheim trouwfoto's van Yasmin & Sander die een maand later samen trouwde in Sri Lanka.

Werkwijze

Vul het contact formulier op hieronder in om mijn brochure met prijspakketten te ontvangen. Nadat ik mijn agenda heb gecheckt of ik nog beschikbaar ben op jullie grote dag ontvang je mijn brochure. In deze brochure vind je niet alleen mijn tarieven maar ook tips en toffe vendors om jullie een beetje op weg te helpen of te inspireren.

Nadat jullie mijn brochure hebben ontvangen, gelezen, misschien wel nog enthousiaster zijn geworden en een pakket hebben uitgekozen vindt er een kennismaking in een leuk koffietentje in Geldrop plaats. Ik ben benieuwd naar wie jullie zijn, wat jullie bezighoudt en wat de plannen voor jullie grote dag zijn. Natuurlijk mogen jullie mij ook het hemd van het lijf vragen. Door deze kennismaking ontdekken we of ik de juiste fotografe ben voor jullie.

Wanneer er na de kennismaking een goede klik is, stel ik een offerte voor jullie op zodat jullie alles nog een keer rustig kunnen doorlezen. Offerte akkoord én de aanbetaling voldaan? Dan staat de datum definitief voor jullie grote dag gereserveerd.

Contact formulier

Information:
Vul het formulier zo compleet mogelijk in zodat ik een goed beeld krijg van jullie en jullie grote dag. Nadat ik mijn agenda heb gecheckt of ik nog beschikbaar ben op jullie grote dag ontvang je mijn brochure. En als jullie dan nog enthousiaster zijn geworden maken we een afspraak voor een gezellig kennismakingsgesprek.

Naam + achternaam *

Naam partner *

E-mail *

Jullie trouw datum *

Hoe/via wie ben je bij mij terecht gekomen? *

Wat spreekt je het meest aan in mijn werk? *

Welke (trouw)locatie(s) hebben jullie in gedachten? *

Voor hoeveel uur zouden jullie mij willen boeken op jullie bruiloft?

Wat is het thema/de stijl van jullie bruiloft?

Hoe ver zijn jullie in het boekingsproces?
* = Verplicht