JAMIE.
loading...

WEDDINGS

For the intimate, wild and adventurous future husbands & wives

The genuine, intimate & subtle moments

Liefde tussen twee mensen is ontzettend mooi en puur. De echte en kleine momentjes op jullie trouwdag – de ene liefdevolle blik, die ene glimlach, de tranen van geluk – dat zijn de momentjes die ik wil vastleggen. Geen geposeerde of stijve foto’s. Jullie verhaal, jullie karakter wat jullie zo speciaal en bijzonder maakt wil ik doorvertalen in mijn foto’s.

weddings-foto

Congrats. You’re engaged!

Gefeliciteerd met jullie verloving! Nu zijn jullie op zoek naar een fotograaf voor jullie grote dag. Jullie bruiloft, een belangrijk moment in jullie leven. Wat een eer dat jullie op deze pagina kijken en misschien wel overwegen om mij in te huren als jullie fotografe.

Benieuwd naar de overige tarieven?

Door onderstaand contact formulier zo volledig mogelijk in te vullen ontvang je mijn brochure met de informatie over de overige prijspakketten van 8 uur, 10 uur of 12 uur. Let op: alle uren zijn alleen aaneensluitend te boeken.

Investering

Prijzen voor professionele bruidsfotografie vanaf

€1695

• 6 uur fotografie
• Een gezellig kennismakingsgesprek
• Detail gesprek ongeveer een week voor de bruiloft
• Mini verrassingsalbum
• Minstens 200 bewerkte beelden
• Extra grote preview binnen een week, geleverd in een online galerij
• Professionele USB stick met de foto’s
• Reiskosten tot 25 km rondom Geldrop

jamiedeleeuw-kartel

Maar wat nu?


Om elk bruidspaar de persoonlijke aandacht en beste kwaliteit te bieden fotografeer ik een maximaal aantal bruiloften per jaar. Wees dus op tijd met boeken om teleurstellingen te voorkomen. Vul het contact formulier hieronder in om mijn brochure met prijspakketten te ontvangen. Nadat ik mijn agenda heb gecheckt of ik nog beschikbaar ben op jullie grote dag ontvang je mijn brochure. In deze brochure vind je niet alleen mijn tarieven maar ook tips en toffe vendors om jullie een beetje op weg te helpen of te inspireren.


Nadat jullie mijn brochure hebben ontvangen, gelezen, misschien wel nog enthousiaster zijn geworden en een pakket hebben uitgekozen vindt er een kennismaking in een leuk koffietentje in Geldrop plaats. Ik ben benieuwd naar wie jullie zijn, wat jullie bezighoudt en wat de plannen voor jullie grote dag zijn. Natuurlijk mogen jullie mij ook het hemd van het lijf vragen. Door deze kennismaking ontdekken we of ik de juiste fotografe ben voor jullie.


Wanneer er na de kennismaking een goede klik is, stel ik een offerte voor jullie op zodat jullie alles nog een keer rustig kunnen doorlezen. Offerte akkoord én eerste betaling voldaan? Dan staat de datum definitief voor jullie grote dag gereserveerd.

Vrijblijvend de brochure aanvragen

Information:
info@jamiedeleeuw.com

Naam + achternaam *

Naam partner *

E-mail *

Telefoon nummer *

Jullie trouw datum *

Hoe/via wie ben je bij mij terecht gekomen? *

Wat spreekt je het meest aan in mijn werk? *

Welke (trouw)locatie(s) hebben jullie in gedachten? *

Wat is het thema/de stijl van jullie bruiloft?

Voor hoeveel uur zouden jullie mij willen boeken op jullie bruiloft?

Hoe ver zijn jullie in het boekingsproces?
* = Verplicht

Tips to help you out

jamiedeleeuw-kartel

Je hebt de foto’s van je bruiloft of fotoshoot ontvangen. Maar doe jij genoeg om deze dierbare foto’s veilig te stellen?

20 June 2020

Hoe je van je grote dag kan genieten en tegelijk mooie foto’s hebt…

12 April 2020

Bij een droombruiloft hoort natuurlijk een droomlocatie. Er zijn zoveel mooie trouwlocaties in Nederland…

1 December 2019

Je hebt misschien wel eens de term elopement voorbij zien komen. Dit is een trend op het gebied van trouwen…

19 March 2019

Wedding stories

takje-jamiedeleeuw
Wedding Björn & Dominique
Binnenkort meer…
See more
Wedding Frank & Lyn
Binnenkort meer…
See more
Wedding Dianne & Mitchell
Binnenkort meer…
See more
Wedding Rut & Sanne
Binnenkort meer…
See more
Wedding Tom & Sanne
Binnenkort meer…
See more
Summer of 1968
Een modern elopment: Vroeger werd dit vooral gebruikt voor stellen die er met z’n tweetjes vandoor gingen om stiekem te trouwen omdat hun families het misschien niet wilde dat ze trouwde of een andere gebeurtenis waardoor het ze niet kon. Tegenwoordig is eloping véél romantischer. Je kan dit namelijk op verschillende manieren doen: Trouwen met ...
See more
Wedding Sander & Janneke.
Binnenkort meer // Soon more
See more
Wedding Nicole & Mathijs.
Op 1 mei 2019 had ik de eer om een dagje mee te lopen op een bruiloft als second shooter met Esther van Geenen. En dat mocht op de bruiloft van dit geweldig lieve stel. Wat was het een ontzettend mooie dag. Dankjewel Esther, Nicole en Mathijs dat ik met z’n warm welkom werd ontvangen ...
See more
Wedding Bas & Jaël
Op 15-05-2020 zouden jullie eigenlijk de liefde vieren. Maar door corona is jullie grote dag verzet naar 28-08-2020. Ook dat was nog even spannend maar gelukkig kon het dit keer wel door gaan. Wat heb ik enorm genoten van jullie fantastische dag! En stiekem ook een traantje weggepinkt tijdens de prachtige ceremonie ♡⁣ Binnenkort meer // ...
See more