Congrats

Your wedding day should be captured exactly how it felt

to be there

Echte beelden, die voelbaar zijn. Jullie verhaal. Liefde tussen twee mensen is ontzettend mooi en puur. De grote en kleine momentjes op jullie trouwdag – de ene liefdevolle blik, die ene glimlach, de tranen van geluk of jullie gekke dans moves – dat zijn de momenten s die ik wil vastleggen. Dat zijn de momenten die met de dag steeds waardevoller worden, je wilt herinneren en laten zien aan de volgende generaties.

You’re engaged!

Nu zijn jullie op zoek naar een passende fotograaf voor jullie grote dag. Jullie bruiloft, een belangrijk moment in jullie leven. Wat een eer dat jullie op deze pagina kijken en misschien wel overwegen om mij in te huren als jullie fotografe.

A glimpse of my work

Met liefde leg ik de grote momenten

Precies zoals het is

maar ook de kleine momenten vast

Alles met een creatieve twist

Jamie de Leeuw bruidsfotografie bruidsfotograaf trouwfotograaf noord-brabant eindhoven den bosch breda tilburg fotograaf moody retro stijl

Verhalend

Details

Vol met emoties

Het verhaal van jullie grote dag

Ik leg jullie vast...

maar ook jullie gasten

Liefde voor knuffels

Wat wil je herinneren aan jullie trouwdag?

89 89

We are a match

if you love...

Enthousiaste bruidsparen na het zien van hun foto's

Wat zijn we blij dat we in onze zoektocht naar een trouwfotograaf bij Jamie zijn uitgekomen. Een toffe meid, die je er uitstekend bij kunt hebben op je bruiloft. Aan alles merk je dat ze weet wat ze doet. De trouwshoot was geen seconde ongemakkelijk. Ze zorgde voor ontspannen sfeer, gaf concrete aanwijzingen en kwam met leuke, creatieve ideeën. Zo is ze erin geslaagd om ons op een natuurlijke manier vast te leggen. Tijdens de ceremonie en andere intieme momenten valt haar aanwezigheid nauwelijks op. Als je later ziet dat ze alle hoogtepunten en emoties op een geweldige manier heeft vastgelegd, kun je alleen maar concluderen dat we de juiste keuze hebben gemaakt. We kunnen Jamie iedereen aanbevelen.

- Rut & Sanne

Your wedding day should be captured exactly how it felt to be there

Een bruiloft is maatwerk, daarom kijk ik graag samen in een persoonlijk en gezellig kennismakingsgesprek met jullie mee waar jullie behoeftes liggen in de herinnering aan jullie bruiloft. Want elk verhaal start met een luisterend oor en natuurlijk een wederzijdse match (enorm belangrijk). Daarom staan er geen standaard tarieven op mijn website vermeld. Wel kan ik je vertellen dat een trouwreportage start vanaf €2995,- voor 5 uur fotografie.

Bekijk wedding story

Let's save your date on my calendar

Vraag brochure aan

CONTACT OPNEMEN

Featured on

Part 1 /

Part 1 /

Part 1 /

Part 2 /

Part 1 /

Part 2

Memories that live forever

book of love

Recent

wedding stories

Meer wedding stories

I Thrive on