pregnancy

| €279,-

Fotoshoot boeken

03.

Fotoshoot boeken

Tijdens/na de fotoshoot

Voor de fotoshoot

02.

01.

In overleg plannen we samen een datum die voor jou/jullie uitkomt. De fotoshoot doen we op een mooie buiten locatie tijdens het gouden uurtje, dit kan alleen of met z'n tweetjes. Wil je een mooie intieme zwangersschapsfotoshoot alleen in een binnen locatie? Dat is ook mogelijk.

Ook ontvang je de factuur voor de fotoshoot. Zodra deze factuur is betaald, staat de datum van jullie fotoshoot gereserveerd in mijn agenda. Deze factuur dient op de dag van de fotoshoot betaald te zijn.

Wil je graag een fotoshoot boeken en samen het avontuur aan gaan? Wat mega leuk! Ga dan naar mijn contactpagina en vul daar het formulier in. Ik probeer altijd binnen 3 werkdagen je mailtje te beantwoorden.

Tijdens de fotoshoot is het mijn doel om jullie op je gemak te laten voelen. Het is vaak een veel intiemere shoot dan bijvoorbeeld een 'Lovers' fotoshoot.

Het duurt ongeveer 45 minuten tot een uur. Maar we letten eigenlijk helemaal niet op tijd tijdens het fotograferen, dus we zien vanzelf wel hoe het loopt.

Na de fotoshoot krijg je binnen een week een online galerij met een ruime selectie waaruit jij een definitieve keuze kunt maken. Uiteraard is het mogelijk om extra foto's te bestellen. Nadat ik jullie definitieve keuze heb ontvangen, bewerk ik deze selectie in 3 weken. Alle foto's ontvang je in kleur en zwart-wit.

Ik wil ook zo'n fotoshoot!